Kizuhant egy moszkvai kórház ablakán a Lukoil vezérigazgatója

Hirdetés

Fotó: Reuters

Meghalt Ravil Maganov, a Lukoil orosz olajipari óriásvállalat alelnöke és igazgatótanácsának elnöke, amikor kiesett egy moszkvai kórház ablakán.

Több orosz lap csütörtök reggel arról számolt be, hogy a felsővezető kiesett a moszkvai Központi Klinikai Kórház ablakából, az exkluzív orvosi intézmény magas rangú orosz tisztviselőket és más elit ügyfeleket szolgál ki.

Hirdetés

A kórház később megerősítette a hírt, és közölte, hogy a bűnüldöző szervek a helyszínen vizsgálják az esetet.

A Lukoil szintén megerősítette Maganov halálát, és közölte, hogy az “hosszan tartó súlyos betegség után” következett be.

Maganov állítólag a kórházban kezelték. Az első jelentések szerint az épület hatodik emeletéről esett ki és nem élte túl. Vannak olyan feltételezések, hogy a 67 éves férfi öngyilkos lett, miután rossz híreket kapott az állapotáról.

Hirdetés

Maganov egész pályafutását az olajiparban töltötte. A Lukoilhoz 1993-ban csatlakozott, és az új tartalékok feltárásával és a kitermelési műveletekkel kapcsolatos kérdésekre összpontosított.

Testvére, Nail Maganov szintén kiemelkedő vezető, aki a Tatneft főigazgatójaként és igazgatótanácsi elnökeként tevékenykedik.

MTI


Hirdetés

Hozzászólások: