KIINTEGET AZ ANYUKÁJÁNAK ÉS UTÁNA FELSZÁNTJA SZÍNPADOT. ÚGY ÉNEKLI A QUEEN SLÁGERÉT, HOGY FREDDIE MERCURY IS KALAPOT EMELNE:

Hirdetés

Mikor ez a 28 éves fiú belép az amerikai tehetségkutató műsor színpadára, bizony, kevesen gondolnák, milyen fantasztikus produkciót fog letenni az asztalra. Vagyis inkább kitenni a színpadra, a zsűri árgus szeme elé.

Bizony nem akármilyen feladatra vállalkozott! A Queen együttes Somebody to Love című dalát énekli el zseniálisan. Pedig a dal egyáltalán nem könnyű, még Freddie Mercury számára is kemény dió volt.

A Somebody to Love a hatodik dal a brit Queen rockegyüttes 1976-os A Day at the Races stúdióalbumáról. A szerzője Freddie Mercury énekes volt, aki többek között a gospel és soulzenét is kedvelte, és egyik példaképe, Aretha Franklin inspirálta erre a dalra.

Nagymértékben épít Mercury, valamint Roger Taylor dobos és Brian May gitáros énekesi tudására, hármójuk kórusát annyiszor felülvételezték, hogy a végeredmény úgy hangzott, mintha egy száztagú kórus énekelte volna.

Hirdetés

A zsűri aztán a végén felállva tapsolja, és mi sem nagyon találjuk a szavakat!


Forrás: fontosszavak.info


Hirdetés

Hozzászólások: