Kigyulladt egy volánbusz az M3-ason..a tűzoltók küzdenek lángokkal -4 km-es torlódás alakult ki

Hirdetés

Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a bevezető szakaszon, a 11-es km-nél kigyulladt egy autóbusz. Áll a forgalom, 3-4 km-es torlódás alakult ki.

Az M0-s autóút déli szektorán az 1-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon, az M1-es autópálya csomópontban a kihajtó ágon, a Győr felé vezető két forgalmi sávból csak a külső sáv járható, mert a belső sávot felújítják. A kora reggeli órákban az erős forgalom miatt 2-3 km-es torlódás alakult ki, 15-20 perc a plusz menetidő.

Hirdetés

A reggeli erősödő forgalomban lelassul a haladás az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól befelé, az M0-s autóút déli szakaszán Dunaharaszti térségében az M1-es felé is megtorpan a forgalom. A 11-es főúton Szentendre átkelési szakaszán, valamint a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt is araszol a kocsisor.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tata térségében, egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött. A 65-ös km-nél a külső sávon halad a forgalom. Budapest irányába, a 31-es km-nél, geodéziai méréseket végeznek, a külső sávot lezárták. Napközben torlódásokra készüljenek.

Forrás: likenews.hu


Hirdetés

Hozzászólások: