Kiderült: az elmúlt években több egészségi problémája akadt Gesztesi Károlynak

Hirdetés

Azt hitte, sikerült kigyógyulnia belőlük.

Az egész ország gyászolja a szombaton tragikusan fiatalon elhunyt Gesztesi Károlyt. Mindenki csak találgat, mi vezethetett odáig, hogy már az égi színtársulatban játszik tovább.

A Story magazin is hosszú cikkben emlékezik a színészre, aki az utóbbi években jó útra tért és próbált odafigyelni az egészségére. Gesztesi Károly az elmúlt években több egészségi problémája akadt, betegségeiről – tüdő- és gyomorpanaszairól, magas vérnyomásáról, alvászavaráról a korábban így beszélt: „Arra lettem figyelmes, hogy köhécselek, majd napról-napra egyre nehezebben veszem a levegőt. Pár nap múlva már fulladásos rohamaim volta, a röntgen foltot mutatott ki a tüdőmben. Azt hittem, tüdőrákom van. Kétségbeestem, ha meghalok, vajon ki fogja felnevelni a gyerekeimet?”

Hirdetés

A magas vérnyomása egy forgatáson derült ki. „Csak diliből megmérték a vérnyomásomat, 220 per 160-at mutatott, a szívem pedig ‘ezret’ vert. Majd jött az alvászavar, a betegség neve: alvási apnoé. Az orvos nem kertelt: közölte? veszélyben az életem? az alvás közben fellépő oxigénhiányos állapot visszafordíthatatlan agykárosodást okozhat. Aztán a krónikus gyomorfájásommal is többször megjártam a kórházat. Kiderült, nincs szervi bajom, a feszültség, a stressz az oka mindennek. Ha megnyugszom, elmúlnak a panaszaim.” – idézi a lap a színész, aki mindent megtett az egészsége megőrzése érdekében, fogyüókúrával zuárta a gyógyuláshoz vezető utat, és vissza is nyerte a versenysúlyát. Az utolsó kontrollvizsgálaton a szívét is rendben találták…

Épp egy hosszabb pihenést tervezett, három hétre gondolt, nem olyan hosszú útra, mint amilyet a sors mért rá szombaton…

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: