Kiakadt Gáspár Evelin: „Jó tudni, hogy anyámnak szeretője van…”

Hirdetés

Instagramján írta ki magából dühét

Nagyon rossz ütemben viccelődött Mc Hawer, aki a Gáspár család múlt heti autóbalesete után egy Ga-Sparos poszttal tört borsot Győzikéék orra alá. A zenész védelmében azért annyit el kell mondani, hogy amikor rájött, hogy nem annyira nagy poén ilyen helyzetben viccelődni, levette a posztját. De már késő volt. Előbb Gáspár Bea reagált rá élő videójában, most pedig nagyobbik lánya, Evelin vette védelmébe családját, amikor meglátta az Mc Hawer által írt kommentet:

„Ha a te nejed, a német szeretője autójával járna úgy, hogy vele jársz még dedikálásra is, és egyébként semmi nem utal arra, hogy válnátok? Szerintem semmi furcsa nincs benne, mindenki így csinálja…” – írta a saját posztjához MC Hawer, ami végképp feltette a pontot az i-re.

Hirdetés

Evelin Instagram oldalán osztotta ki a zenészt, amit a Ripost szúrt ki.

„Jó tudni, hogy anyámnak szeretője van, meg hogy válnak a szüleim… Szánalmas, hogy mennyire sok beteg, unatkozó és szerepelni vágyó celeb van! Nem értem, az ilyen celebek honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy családomat rágalmazzák” – reagált MC Hawer vádjaira Evelin.

Hirdetés

Hozzászólások: