Ketrecharcos hívta ki a hatgyermekes édesanyát megverő Istvánt

Hirdetés

Az ismert sportoló pont arra készül, ami minden jóérzésű férfi fejében szöget ütött a borzalmas eset kapcsán…

Dietz Gusztávnál elszakadt a cérna, miután a hazai sajtót bejárta a hatgyermekes édesanya, Orosz Bernadett története, akit egykori élettársa kis híján halálra vert. Az egykori ketrecharcos bajnok szeretne szervezett körülmények között a ringben szembenézni a nyugalmazott alezredessel, aki képes volt gyakorlatilag péppé zúzni a sértett arcát.

Hirdetés

„Ha verekedhetnéke volna még, én nagyon szívesen felajánlkozom! Csak a TB kártyáját semmi estre se hagyja otthon! Gyanítom, egy hangosat sem merne köhinteni a teremben ez a nyomorult, pedig mit nem adnék azért, ha egy kicsit megfoghatnám…”

– írta egy a hírről szóló cikk alatt Dietz Gusztáv, aki sorait valóban kihívásnak szánta.

„Igen, abszolút értelmezhető ez úgy, hogy ledobtam elé a kesztyűt, bár biztos vagyok benne, hogy egy sportszerű küzdelemre zsigerből nemet mond ez az emberszerű képződmény. Egy ilyen alak apróra összehúzza magát, ha férfival találja magát szemben. Egyszerűen ilyen a természete… Minden esetre az ajánlatom áll! Ha megkeres, bármikor elviszem az edzőterembe és megmutathatja mire képes, ha nem egy nő áll vele szemben!” – mondta lapunknak a sportember.


Hirdetés

Hozzászólások: