Két összetört szívű kutya belopózott egy iskolába abban a reményben, hogy végre segítséget kapnak és otthonra lelnek

Hirdetés

Fotó: Suzette Hall

Amikor Suzette Hall, egy állatmentő szervezet alapítója megtudta, hogy két kóbor kutya menedéket talált egy helyi iskolában, azonnal cselekedni kezdett. A szívszorító történetet egy iskolában dolgozó barátja osztotta meg vele, aki és más tanárok összebújva találták meg a kutyákat az iskolán belül.

Suzette azonnal elhatározta, hogy befogadja őket. Útja az iskolába azonban váratlan akadályokba ütközött, amikor autója lerobbant, így késéssel érkezett. A kutyák, akik később Maggie és Mack neveket kapták, addig az iskola dolgozóinak gondozásában maradtak. Egy gondnok óvatosan elhelyezte őket egy üres mosdóban, ahol a tanárok felváltva etették és vigyáztak rájuk.

Hirdetés

A kezdeti félelmük ellenére Maggie és Mack hamar megértették, hogy a jelenlévők csak segíteni akarnak nekik. Miután Suzette megérkezett, sikerült őket biztonságosan a kutyahordozóba helyezni, és egyenesen a Camino Állatkórházba vitte őket. Ott a személyzet leborotválta róluk a matt bundát, ami után a kutyák érezhetően boldogabbak lettek.

Fotó: Suzette Hall

Jelenleg Maggie és Mack egy ideiglenes otthonban élnek, ahol még mindig tanulják, milyen érzés házőrzőnek lenni. A szeretetteljes környezetben gyorsan alkalmazkodnak, és napról napra jobban érzik magukat.

Hirdetés

Ez a történet nem csak a két kutya megmentéséről szól, hanem arról is, hogy egy közösség hogyan állt össze, hogy segítsen a rászoruló állatokon. Maggie és Mack esete példaértékű arra, hogyan válhat egy váratlan helyzet hősi cselekedetté, és hogyan adhatunk új esélyt azoknak, akik a legnagyobb szükségben vannak.

Fotó: Suzette Hall

Forrás: Thedodo


Hirdetés

Hozzászólások: