Két oltás után került sürgősségire Hajdúszoboszló polgármestere

Hirdetés

Hiába kapta meg mindkét oltását Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere, a koronavírus így is ledöntötte a lábáról.

Hirdetés

A polgármester a Facebook-oldalán számolt be:

“Engem is megtalált a covid vírus. Több, mint két héttel ezelőtt hétvégén belázasodtam és egyre rosszabbul éreztem magam. Négy gyorsteszt is negatív eredményt mutatott, mindezek ellenére több, mint egy héten keresztül tartós láz és hőemelkedés gyötört. A múlt heti röntgen felvétel két oldali tüdőgyulladást mutatott, melyet a Kenézy Kórház sürgősségi rendelőjében CT vizsgálattal megerősítettek. Másnapra a PCR tesztem is pozitív eredményt mutatott. Az ünnepeket és két munkanapot a kórházban töltöttem, ahol lelkiismeretes és szakszerű kezelés eredményeként visszanyertem egészségemet. Ma már itthon vagyok.

Hirdetés

Kedves Barátaim! Csak azért úsztam meg ennyivel, mert két oltásom van. Láttam a kórházban, hogy mit művel azokkal a vírus, akik teljesen védtelenek. Nem érdemes várakozni a védőoltással, mert az egészségügyi szakemberek szerint ezen egyszer mindenki át fog esni és nem mindegy, hogy milyen súlyossággal. Az oltás életet ment!” – írt a tapasztalatairól Czeglédi Gyula

Címlapfotó: Facebook


Hirdetés

Hozzászólások: