Két jó barát, akik csupán 2 évesek, nagyon igyekeznek, hogy átöleljék egymást, miután már két napja nem látták egymást

Hirdetés

A barátság a világ egyik legszebb kincse ami létezik a Földön. Ezért nagyon természetes, hogy mindannyiunk életében van egy különleges ember, aki bizalmasunk lesz és elkísér bennünket a kalandos életben.
Az ilyen barátságot nagyon jól ismeri két New York-i gyerek, akikbe beleszeretett az egész világ miután meglátták őket.
Maxwell és Finnegan csak két évesek, de eddigi rövid életük során szinte mindent megosztottak egymással.

Hirdetés

A gyerekek lassan több mint egy éve ismerik egymást, és nagyon jó barátok. Ennek eredményeként egy nap, amikor nem látják egymást olyan mintha egy örökkévalóság lenne.
Pontosan a szétválás szomorúsága késztette rá őket arra, hogy megható módon reagáljanak New York egyik utcáján.
A fiúk csak két napig nem látták egymást, de a találkozásuk öröme, hogy újra találkoznak olyan volt, mintha két régi barát évek óta nem találkozott volna.

Michael Cisneros, Maxwell apja által rögzített videóban, az látható, ahogyan fia széttárt karokkal rohan, hogy átölelje barátját Finnegánt. De az érzelmeik teljesen kölcsönösek, mert a kis Finnegan is ugyanúgy szalad a barátja felé.

Hirdetés

A gyerekek nem tudták visszafogni érzelmeiket, és a jelenet a közösségi hálókon sok felhasználót elvarázsolt. Nem tudod meghatódás nélkül végignézni ezeket a képsorokat, ezért amikor Cisneros feltöltötte a videót az egyből elterjedt a világhálón.


Hirdetés

Hozzászólások: