Két évvel halála után derült ki, ártatlanul ült, az örökösök visszakapják a stadiont, és a milliárdokat

Hirdetés

Holta után elégtételt kaphat az egykori vállalkozó. Barátai szerint ugyanis Stadler ártatlan volt, tisztára akarják mosni a nevét – Írja a Ripost

Stadler a rendszerváltás utáni Magyarország ikonikus figurája volt, szülőfalujában, Akasztón stadiont épített. Életében többször meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással, többször börtönben is ült, halála előtt a stadionját is elvesztette. Barátai szerint azonban Stadler nem volt vétkes, ezért nem adják fel, tisztára akarják mosni nevét.

A lapnak egyik ismerőse azt mondta: „Dokumentumokkal és egy hosszú videó felvétellel tudjuk bizonyítani, hogy Józsi ártatlan volt. Az ügyvédnél hagytuk megőrzésre ezeket, hogy még véletlenül se tűnjenek el. A Stadler Alapítvány jelenleg a bíróság döntését várja, ugyanis szeretnénk visszakapni a stadiont is. Ha a jó Isten is úgy akarja, Józsi halálának 2.évfordulójára már a stadionban fogunk megemlékezni” – mondta György, aki szerint Akasztó szegényebb lett barátja nélkül.”

Hirdetés

”Mindig van virág a sírján. A környező településekről is érkeznek emberek, hogy kilátogassanak hozzá a temetőbe” – fejezte be.

„Ha a jó Isten is úgy akarja, Józsi halálának 2.évfordulójára már a stadionban fogunk megemlékezni” – mondta György, aki szerint Akasztó szegényebb lett a vállalkozó nélkül.

Forrás: ripost.hu


Hirdetés

Hozzászólások: