Készüljetek Magyarok! Háborús szélcsend?

Hirdetés

Készüljetek lélekben, bár nagyvárosok a célpontok én nem hiszem, hogy pofára válogatni fognak a katonáik!!!!
2015 februárjában az Iszlám Állam terrorszervezet magát meg nem nevező vezetője közleményt adott ki, miszerint a menekültáradat leple alatt fogják katonáik megszállni Európát…

Készüljetek Magyarok!

Miért nem tudják/tudjátok elhinni, hogy itt vannak, megérkeztek már?? És nem békés szándékkal jöttek!
Mondok valamit: Feltűnt, hogy az elmúlt hónapban nincs hír az ISIS-ről a tengeren túlról? Azelőtt hetente vágtak le fejeket és nyomták fel a videókat, képeket az internetre. Most csönd van!
Nehéz persze eldönteni, kik azok akik majd robbantgatni fognak és kik azok akik pont előlük menekültek, de erre is van segítség laikus ember is láthatja: Aki menekül a hazájából mert elvették mindenét, az ütött kopott, lefogyott szerencsétlen ember. Aki Nike Air Maxben érkezik drága mobilokkal, arany gyűrűkkel: na az lesz a katona!!!
Ugyanis, tudni kell több pénzük van, mint nekünk itt…Mikor azt mondom veszélyben a Magyar, azt mindenkire értem. Mit gondoltok válogatni fognak?? Nekik mindegy, hogy Magyar, Zsidó, Cigány vagy Sváb… Minden Magyar földön született ember akinek családja, otthona van az országban az veszélyben van!!
Nincs rasszizmus, nincs idegen gyűlölet, ki kéne mondani még ha tömeghisztéria a vonzata is: háborús vihar előtti szélcsend van!
Ébredjetek Magyarok! Osszátok meg minél több emberrel! És készüljünk lelkileg is!

Forrás


Hirdetés

Hozzászólások: