Keress pénzt az interneten!

Hirdetés
Azt mondják, ha nem fizetsz egy szolgáltatásért, akkor Te magad vagy a termék. Így van ez a Facebook-on is, ahol minden megjelent hirdetés után Zuckerberg pénztárcáját gyarapítod. Tehát minden Like-al, hozzászólással, állapotfrissítéssel, kép- és videó feltöltéssel hozzájárulsz ehhez. Tavalyi évben 9 billió (kilencezer milliárd) dollár volt a cég bevétele, amit az utolsó centig a felhasználóknak köszönhet. De mi lenne akkor, ha a felhasználók is kapnának ebből a bevételből? Ezen ötlet alapján hoztak létre egy új közösségi oldalt, a Tsu-t (angol tsunami szóból) amely visszafizeti a falhasználóknak bevételének a 90%-át, csupán 10%-át tartja meg. A Tsu filozófiája egyszerű: vissza kell fizetni a felhasználók alkotása által szert tett jövedelemből. És hogy még érdekesebb legyen, a rendszer meghívás alapján működik, így a meghívottjaink után is pénzt szerezhetünk. Hogy könnyebben megértsd íme egy példa:

A Felhasználó meghívja B felhasználót, aki meghívja C felhasználót, aki meghívja D felhasználót
1. 100 dollár bevételje van a cégnek a D felhasználó által feltöltött tartalmak után (kép,video, stb.)
2. 90%-át a bevételnek megkapják a felhaszálók (90 dollár), 10% marad a cégnél (10 dollár)
3. D felhasználó, az eredeti tartalom létrehozója megkapja a 90 dollár 50%-át (45 dollár)
4. C felhasználó megkapja 33,3%-át (29,7 dollár) a D felhasználó bevételének
5. B felhasználó megkapja 33,3%-át (9,99 dollár) a C felhasználó bevételének
6. A felhasználó megkapja 33,3%-át (3,33 dollár) a B felhasználó bevételének

Tehát minél több meghívottunk, ismerősünk, követőnk van, annál több bevételünk lesz. Minél több érdekes tartalmat töltünk fel, melyet ha sokan megosztanak, több pénzt kereshetünk.
Amint egy felhasználó összegyűjtött 100 dollárt, kérheti a kifizetést. Nem mondjuk, hogy ebből meg lehet gazdagodni, de pár dollár havi szinten összejöhet, ha meghívunk pár ismerőst és rendszeresen használjuk a közösségi oldalt, amit eddig is megtettünk teljesen ingyen a Facebookon. Aki komolyabban foglalkozik vele, az természetesen többet is kereshet. Az alábbi képen egy valós felhasználó bevétele látható, aki 26 nap alatt 91 dollárnál tart. Jelenleg 4629 ismerőse és 8760 követője van.

 

Az oldal kinézete és funkciói nagyban hasonlítanak a Facebook-éhoz, az ismerősök frissítései 100%-ban megjelennek a hírfolyamban, ami szintén nagy előny. Egyetlen hátránya, hogy még csak angol nyelven elérhető. Az oldalra teljesen ingyenesen, meghívással lehet regisztrálni, amit a következő linken tehetsz meg: https://www.tsu.co/eztnezdmeg
Ha bármilyen kérdésetek van, tegyétek fel és válaszolni fogunk.
Csatlakozz minél előbb, mert az idő pénz!

 


Hirdetés

Hozzászólások: