Kedves Ismerőseink! Párommal úgy döntöttünk, hogy idén nyáron vendégül látunk néhány rászoruló családot 4-5 napra

Hirdetés

Kedves Ismerőseink!
Párommal úgy döntöttünk, hogy idén nyáron vendégül látunk néhány rászoruló családot 4-5 napra (természetesen nem egyszerre, hanem egymás után jöhetnek a családok) Sümeg melletti kis faházunkban. A segítségeteket kérjük abban, hogy valóban rászorulók legyenek a vendégeink.
Ha ismertek a környezetetekben olyan családokat, ahol 1-2 vagy 3 gyermek van (akár mindkét, akár csak egyik szülő neveli őket), és anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy elmenjenek nyaralni, akkor jelezzétek felénk, hogy mi magunk kereshessük meg őket (itt a face-en vagy telefonon) az időpontok egyeztetése céljából. Tőlünk elérhető közelségben van a Balaton, Hévíz, Kehidakustány, Zalaszentgrót és még sok-sok kirándulóhely. Az ideutazásban sajnos nem tudunk segíteni, de szükség esetén keresünk ehhez is támogatókat smile hangulatjel
Ételről, italról és jó hangulatról mi gondoskodunk, a gyerekeknek sütiről, jégkrémről és mindenről, ami felejthetetlenné tehet egy nyaralást, pl. bográcsozás, szalonnasütés a kertben, sátorozás kicsiknek és nagyoknak, persze csak ha nincs kedvük rendes ágyban aludni és még sorolhatnám.

Kapcsolat: Erdélyi Margit  Fotó: illusztáció  Forrás: www.facebook.com


Hirdetés

Hozzászólások: