Kedves idegen! Amit a nejemmel tettél, arra nincsenek szavak, életem végéig emlékezni fogok rád!

Hirdetés

Nem sűrűn szoktam az élményeinket mindenki orrára kötni, de fészbuknépe most nem tudtam magamban tartani. Olyan példa értékű, nagyszerű élményben volt részünk amit nem sokan mondhatnak el magukról (sajnos). Réka( feleségem) nagyon szereti a Bruno Marst, aki nem tudná Ő egy Amerikában élő Hawai származású énekes, előadó. Megtudtam, hogy az európai turnéja során lesz Magyarországon is koncetje, nos nagyvagányan gondoltam majd veszek én neki jegyet a neten (óéniskisnaív). November 25.-én pénteken 10 órakkor kirakták a jegyeket és egy óra múlva már el is fogyott az összes.

Hirdetés

Így hát keresgéltem az eladó jegyeket bőszen, írtam jópár embernek aki kirakta, hogy van eladó, de mind elkelt már. Természetesen itt is ment a jegyüzérkedés, a jegyek “feketepiaci ára” csak hogy mindenki tisztán lásson, állójegyek 30-35eFt/db ülőjegyek 70-80 eFT/db áron mentek. Itt a facsén figyeltem az eladó koncertjegyek oldalt is. Sajnos se valentin napra, se a tavaszi szülinpjára nem sikerült megkaparintanom a jegyeket, nem hogy jó áron de sehogy sem. Májusban szülés gondoltam majd arra milyen jó kis meglepetés lesz :) Néztem, keresgéltem esténként titokban, a telefonom teli volt nevekkel számokkal akiktől lehet vásárolni. Réka már a kórházban volt előtte be kellett feküdnie, és akkor jött a szikra, pont ránéztem a telefonomra este 10-kor és láttam, hogy valaki kirakott az eladó jegyek csopiba 2 db jegyet, rá is írtak ezren, köztük én is hogy nagyon kell! Gondoltam nyomatékosítom a dolgot, hogy ne csak egy legyek a sok közül, ezért ráírtam egy privát üzenetet is, hogy nekem menyire fontosak a jegyek a feleségemet szeretném meglepni vele, hiszen egy gyönyörű kislánynak ad életet holnap :) . 2 perc múlva ki is írta a csoportba, hogy többen ne írjanak, mert a jegyek elkeltek :( na dejó erről is lemaradtam.

Hirdetés

DE aztán jött az üzenet Gratulálok megnyereted a jegyeket. Juhhhúú örültem mint majom a farkának, de még bennem volt a kétely ülő vagy álló jegy menyi az annyi, az összes fizetésem rá kell költeni? Rákérdeztem. Ekkor jött a számomra mai napig hihetetlen válasz. A teljesen idegen ember ezt írta, “Szia! Tényleg ekkora boldogság lesz a családban?:D Gratulálok! Akkor nem “üzérkedek”, a két jegy lesz az én ajándékom, ingyen!” Áll leszakad? Nem hittem el, de valóban találkoztam vele semmit nem fogadott el, és csak szerényen azt mondta jó szórakozást nektek, és gratulált Elinhez :)

Így hát délután szaladtam be Rékához és Elinhez a korházba az ÜLŐJEGYekkel!!! Gondolhatjátok menyire örült neki :) Tegnap volt a koncert és háát minden várakozásunkat felülmulta, öröm volt látni Réka arcát. Köszönjük mégegyszer kedves idegen :) Álljon ez a hihetetlen story mindenkinek példaként, hogy vannak még társadalmunkban értékes emberek. :)

Forrás: otpercpiheno.blogspot.hu

Hirdetés

Hozzászólások: