Kásler adott 8 milliót Pataky Attilának, ráadásul közpénzből

Hirdetés

Az emberi erőforrások minisztere saját támogatási keretéből is támogathat kulturális szereplőket, egyesületeket, művészeket.

Kásler 8 millió forint közpénzzel támogatta az Edda koncertjét.Az így megítélt összegeket havonta közlik, legutóbb a 2020 januári adatok kerültek fel a Nemzeti Kulturális Alap honlapjára. Eszerint Kásler 8 millió forint közpénzt ítélt meg az P. Management Szolgáltató Kft.-nek az Edda koncertjének megvalósítására- írja a 24. hu.

Hirdetés

Pataky Attila zenekara március 7-én a Papp László Sportarénában ünnepli, hogy első albumuk 40 éve jelent meg, ehhez járult hozzá Kásler Miklós egy kis közpénzzel.

Nem ez az első eset, hogy az Eddát miniszteri keretből segítik: 2018-ban Balog Zoltán is saját keretéből ítélt meg 6 milliót forint segítséget egy szintén Papp László Sportarénában megtartott koncertre, illetve duplaalbum kiadására. Ezen a koncerten a slágerek mellett politikai utalások is helyet kaptak, Pataky a kerítést áttörő, asszonyainkra és otthonunkra rontó ellenségekről beszélt.

Hirdetés

Hozzászólások: