JÖNNEK A KEMÉNY MÍNUSZOK ÉS A HÓ! Hideg, nyálkás, ködös, esős, záporos, zivataros, undorító…. Tudd meg mire számíthatsz!Oszd meg kérlek, sokaknak fontos! Köszönöm!

Hirdetés

Időjárás előrejelzés : kemény mínuszok és hó is jön

Az utóbbi napok enyhe időjárása után most megint érzékenyen fog érinteni minket az elkövetkezendő napok időjárása.Sajnos megérkeznek az ilyenkor nem meglepő kemény mínuszok, helyenként hózáporral fűszerezve.

Ha a teljes heti időjásárt néhány szóval kellene jellemeznünk, akkor talán ezek lennének a legmegfelelőbb szavak : hideg, nyálkás, ködös, esős, záporos, zivataros, undorító….

Mindenki nyargaljon el a szervízbe és tetesse fel a téli pacskerokat az autókra (téli gumikat) és akinek nincs meg a tavalyi sála, sapkája, kesztyűje az célozzon meg egy butikot és alaposan vásároljon be.

Hirdetés

Szöveges figyelmeztető előrejelzés
Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2019.12.22. vasárnap éjfélig
Ma déltől délnyugat felől intenzív csapadék kezdődik az országban, nagy mennyiségű esővel. Nagyobb bizonytalanság mellett egy délnyugati-északkeleti tengely mentén (a jelenlegi legfrissebb számítások szerint) kb. Zala, Komárom megyét összekötő sávban a 24 órás csapadékösszeg 20-30 mm körül alakulhat.

Ma késő délutántól, estétől – nagyobb bizonytalanság mellett – a Dunántúlon viharos (60-75 km/h) széllökés előfordulhat.

2019.12.22. 07:00 Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés

Hozzászólások: