Jon Bon Jovi második éttermét nyitja meg, ahol a szegény emberek ingyen ehetnek

Hirdetés

Jon Bon Jovi, igazi nevén John Francis Bongiovi, Jr. az egyik legismertebb énekes, akit az 1980-as évek óta ismernek. Noha sokan ismerjük művészi karrierjét, a fiatalok bizonyára az egyik leghíresebb számával tudják beazonosítani ami az “It’s My Life”.
Amit azonban kevesen tudnak, hogy a szeretett művész nagy támogatója és mozgató rugója egy rendkívül inspiráló társadalmi projektnek, amit Soul Kitchen néven lehet ismerni.

A Soul Kitchen egy merész projekt, amelyet a JBJ Alapítvány működtet, és a szeretett énekes vezetésével.

Röviden: egy étteremlánc, amely gazdag ételeket kínál és nem kér érte konkrét árat. Az ötlet az, hogy akik pénzügyi forrásokkal rendelkeznek és megtehetik, azok 20 dollárt fizetnek, és akiknek nincs pénzük azok bármit ehetnek ingyen, viszont utána mint önkéntes a konyhában vagy az alapítvány gyümölcsösein kell segédkezzen, ahol sok ételt termesztenek.

Hirdetés

A Soul Kitchen webhely szerint a kiszolgált ételek 54% -át adományokból finanszírozták, míg a többi az önkénteseknek köszönhető.

Bon Jovi első Soul Kitchen éttermét szülővárosának, New Jersey-nek a Vörös Bank szomszédságában nyitotta meg. A második helyet a Toms folyó közelében helyezték el, egy olyan területen, amelyet 2012-ben a Sandy hurrikán súlyosan sújtott.

Hirdetés

View this post on Instagram

JBJ hunger awareness #endhunger

A post shared by Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) on

Igaz, hogy egy szolidaritási projektről van szó, de ez nem jelenti azt, hogy az éttermek nem kínálnak minőségi termékeket. Éppen ellenkezőleg, a menü előételből, főételből és desszertből áll, ahol organikus alapanyagokat használnak. Még a vegetáriánus / vegán ételeket is választhatnak.
Az étterem gazdag menüt kínál, például borsmenta salátát, szőlőt, feta sajtot és mandulákat, fűszerezett vinaigrette-vel vagy az alábbi sertésborda burgonyapürével és chutney szósszal.

A becslések szerint eddig több mint 105 000 ételt szolgáltak fel a Jon Bon Jovihoz tartozó Soul Kitchen éttermekben.

Hirdetés

Milyen csodálatos kezdeményezés! Reméljük, hogy ez több embert ösztönöz arra, hogy tegyen valami hasonlót a leginkább rászorulók segítségére.

Ossza meg ezt a cikket a barátokkal és a családdal.


Hirdetés

Hozzászólások: