JÖN AZ INFLUENZASZEZON ÉS ITT A 2. HULLÁM! A szakértők szerint erre kell felkészülni:

Hirdetés

Mind a hivatalos statisztikák, mind a kormányzati intézkedések, valamint a szakértők nyilatkozatai arra figyelmeztetnek: közeledik a járvány újabb hulláma. Az őszi iskolakezdés, és az egyre hidegebb idő pedig új lendületet ad a szezonális vírusoknak is, amilyen az influenza. Hogy fogjuk átvészelni ezt az időszakot? A szakértők azt tanácsolják, készüljünk fel a bizonytalanságra, stresszre, szorongásra, és tegyünk meg mindent, amit előzetesen megtehetünk a betegség elkerülése érdekében- írja Pénzcentrum.

Hirdetés

nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása.

Mi lesz azonban ősszel, ha jön az influenzaszezon és a koronavírus is tetőzik? Persze lesz itt megfázás, nátha is. Ez minden más évben egy természetes dolog, az élet normalitásának része, hogy ősszel és télen gyakoribb a megbetegedés. Minden évben ősszel kezdődik a kampány, hogy aki teheti oltassa be magát influenza ellen, erősítsük az immunrendszert, szedjünk vitamint, töltsük fel a házipatikát. Ettől egy átlagos évben az ember nem ijed meg, 2020 azonban más.

Itt vannak a legújabb ajánlások: sok mindent rosszul tudtunk eddig a koronavírusrólKorábban nem ismert, jelentős különbségeket fedeztek fel az influenza és a Covid-19 megbetegedés…A koronavírus pandémia nem fog eltűnni a következő 1-2 hónapban, és a terjedése már sokkal kiszámíthatatlanabb lesz, mivel olyan korlátozások egyelőre nem várhatók, mint tavasszal. Ez pedig azt jelenti, hogy ősszel nem csak a koronavírus terjedésének gyorsulásával kell majd szembenézni, hanem a többi kórokozó terjedésével is-írja Pénzcentrum.


Hirdetés

Hozzászólások: