Jön a szigorítás! Szeptember 1-től itt kötelező lesz a maszk viselése a következő helyen!

Hirdetés

Eddig ajánlott volt, elsejétől pedig kötelező lesz a maszk viselése az OTP Bank fiókjaiban. Az előírás vonatkozik a hatévesnél idősebb gyermekekre is.
Mint a Blikk megtudta, az előző év hasonló időszakához képest 75%-os az ügyfélforgalom, negyede a bankolóknak a koronavírus-járvány idején átszokott a korszerű internetes megoldásokra.

A bankfiókban is biztonságos az ügyintézés, vélik szakemberek, külön plexilapokkal védik az ügyintézőt és az ügyfelet, gyakoribb a takarítás, kézfertőtlenítők vannak mindenütt, rendszeres a tájékoztató kommunikáció, s betartatják a távolságtartási szabályokat. Ezzel együtt készülnek a lehetséges második hullámra is, az óvintézkedés hasonló a környező országok, illetve az üzletek gyakorlatához.

Hirdetés

Az OTP Bank illetékeseitől megtudtuk: folyamatosan figyelik az aktuális helyzetet, hogy időben meg tudjanak hozni esetleges további intézkedéseket. Elsők között kezdték el egyébként az érintett kollégák tesztelését, ezres nagyságrendben.

Az intézkedések eredményeképpen a bankcsoport működése a járványhelyzet alatt is zökkenőmentes volt valamennyi országban, a járványellenes feladatokra és a vírushelyzettel kapcsolatos adományokra 3 milliárd forintot költöttek. Az eredményes működés különösen azért fontos, mert nagyon sokan érdeklődnek a hitelkonstrukciók iránt, a babaváró hitelek első hat havi szerződött összeg például elérte a 132 milliárd forintot, de a lakáshitelek és személyi hitelek mennyisége is nőtt.

Hirdetés

Hozzászólások: