Jobbik: A magyarok semmilyen segítséget nem kaptak az államtól, csak a parancsok jönnek

Hirdetés

“Orbán óvodásoknak nézi a magyar állampolgárokat, akiket sarokba kell állítani azért, hogy betartsák a szabályokat. Miközben a határaink túloldalán a szigorú intézkedések mellett, ingyenes tesztelésen vesz részt egy teljes ország, itthon ‘eljött a pillanat, hogy erőből kell betartani a szabályokat’ – ahogy hallhattuk a miniszterelnöktől.” – írja a Jobbik az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint olvasható: “miközben rekordszámú a napi halálozások és az új fertőzöttek száma, 65 honfitársunk meghalt, 3286 új koronás betegből 556-an kerültek kórházba – addig Orbán arról halandzsázik, hogy majd lesz egy új vakcinagyárunk – feltételezzük, hogy Mészáros Lőrinc nevére íratva – majd egyszer valamikor.

Hirdetés

Orbán elhibázott válságkezelése juttatta a jelenlegi helyzetbe a magyar embereket. A magyar állampolgárok semmilyen segítséget nem kaptak eddig sem az államtól, csak a parancsok jönnek: “hordjál maszkot vagy megbüntetünk”, “kötelező, de mi nem adunk”, “maradj otthon a gyerekkel, keresd meg a betevőt, de bértámogatásról ne is álmodj”, “ne utazz az Adriára, de majd mi nyaralunk helyetted is”.
– írja a párt közleményében.

“Nos, nagyon nem érzi a magyar nép lüktetését Orbán, ha azt hiszi, hogy ez így sokáig tartható. A keresztényszociális, valódi néppárti Jobbik azt mondja: nem újabb parancsokra van szükség, hanem valós segítségre – ingyenes maszkokra, tesztelésre és a bérek pótlására, a munkájukat elvesztő emberek megsegítésére” – fogalmaznak.

Forrás: atv.hu/MTI


Hirdetés

Hozzászólások: