Itt tart a gyógyulásban Zente és Levente – Gratuláljunk nekik sok szívecskével

Hirdetés

Jó hírek jöttek mind a két génterápiával kezelt kisgyerek háza tájáról! Zente és Levente boldogan éli a mindennapjait, és örülnek a világ apró szépségeinek. Zente már a második születésnapjára készül, melynek alkalmával édesanyja hatalmas bulit szervez március 1-jén Kozármislenyen.„A gyűjtés óta nagyon sokan írtak, hogy szeretnétek személyesen is megismerni Zente babát, amire eddig egészségügyi és egyéb okokból nem volt lehetőség. Most itt az alkalom egy nagy közös találkozóra!” – indokolta meg a döntést a kisfiú édesanyja,írja a ripost.hu

Hirdetés

A születésnapi buli azonban több lesz egy egyszerű találkozónál: a jeles alkalmat ismét jótékonykodásra szeretnék kihasználni. Most egy gyerekrohamkocsi a tét, melyet a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számára szeretnének megvásárolni.„Lesz sütivásár, melyre cukrászdák és magánszemélyek felajánlásainak is nagyon örülnénk. Jelentkezni itt Zente oldalán üzenetben lehet. Sok-sok színes programmal készülünk Nektek, de legfőképp a gyerekeknek” – árult el további részleteket az édesanya.

Hosszú Levente szintén szépen gyógyul, és ennek köszönhetően még több időt tud tölteni a szenvedélyével: a tűzoltóautókkal. Édesanyja, Szamler Viktória meg is örökítette, ahogy a kisifú a nagy kedvencekkel játszik, és a képet el is küldte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak.

„Lehet, hogy Leviből nem lesz tűzoltó, de nagy tisztelői vagyunk azoknak, akik ezt a szakmát választják és folyamatosan bővítjük a kis gyűjteményünket. Lassan nagyobb ágy kell majd, hogy mindannyian elférjenek. Jó éjszakát kívánunk, Levente álmaiban már a hősökkel szolgál.” – írta levelében.

Hirdetés

Fotó: Facebook

Forrás: ripost.hu


Hirdetés

Hozzászólások: