ITT A NAGY NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

Hirdetés

NAPOS DÉLUTÁN KÖVETI A PÁRÁS, KÖDÖS REGGELT
Szombaton a köd a délelőtti órákban várhatóan mindenhol feloszlik, így az ország nagy részén ismét derült, napos időre van kilátás 20 és 24 fok közötti maximumokkal.

Nyugaton, északnyugaton megélénkülhet a déli szél.
Marad a frontmentes idő.
Hétfőtől lehűlés érkezik
Vasárnap is napos, csapadékmentes időre van kilátás, de a reggeli pára- és ködfoltok helyenként tartósabban megmaradhatnak. Itt pár fokkal 20 fok alatt, másutt 20-23 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.Hétfőn a párás, ködös reggel után napközben egy hidegfront hatására egyre több lesz fölöttünk a felhő, északon kisebb eső is előfordulhat. Feltámad az északnyugati-északi szél. Délután 12-22 fok várható, északon lesz hidegebb.

Hirdetés

Kedden már hűvösebb, sokfelé csapadékos idő érkezik. A maximumok mindössze 7-12 fok környékére emelkednek. Nem lesz szerdán sem sokkal melegebb, de ekkor már felszakadozik a felhőzet, megszűnik a csapadék. Az északi-északkeleti szél sokfelé erős lesz, a reggelek jelentősen lehűlnek.

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, egyelőre úgy tűnik, egészen november közepéig nem kell számítanunk fagyokra, sőt a nappali csúcshőmérsékletek is 10 fok felett maradnak.

Hirdetés

Hozzászólások: