Ismét megszólalt Pécsi Ildikó: „Ma már úgy gondolom, ez hatalmas tévedés volt a részemről.”

Hirdetés

Nagyon komoly, amit elárult.

Mint már megírtuk, a múlt héten végrehajtók lakoltatták ki Pécsi Ildikó unokáját, azért a színésznő és férje hosszú évek pereskedése után visszakapta a lakását. A Sorry magazin arról kérdezte a Kossuth-díjas művésznőt, hogy vannak most, illetve kitartottak-e mellettük a nagy bajban a barátaik.

„Igen, az egész őrületben mellettem álltak. Sokszor a legváratlanabb helyről érkezett a legnagyobb támasz és segítség. Nekem sokáig rettenetesen fájt, ami velünk történik, de ma már nem tudok mit kezdeni ezzel a fájdalommal. (…) Aki kicsit is ismer; vagy dolgozott velem, az tudja, nem ilyen vagyok. (…) Sajnálatos, amit át kell éljünk.

Hirdetés

Belegondolni is szörnyű, hány sorstársunk lehet, aki ugyanazon megy keresztül, mint mi. Sokszor már nem is kívánok egyebet, csak el szeretném felejteni mindazt a hazugságot és rengeteg históriát, amit az a nő (Pártos Csilla – a szerk.) talált ki, akiből én régen igyekeztem valakit csinálni. De ma már úgy gondolom, ez hatalmas tévedés volt a részemről. Nézzük csak végig azt a színházi rendszert, amiben nálam dolgozott. Az ottani munkájáról például egy perc alatt be tudom bizonyítani, hogy nem ő végezte el: fel tudom sorolni, kik csinálták meg helyette a munkát. de van ennek értelme? – kérdezem én. Ezt a szakmai körökben úgyis mindenkik tudja. Borzasztó hogy ez a hölgyemény honnan hová került. De hát az ember sokszor elveszti önmagát.” – mondta Pécsi Ildikó, és azt is elárulta, hogy az tartja bennük férjével a lelket, hogy sok értékes ember veszi körül, hogy van, akire számíthat.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: