Így örül a sebesült kutya, amikor megérkezik hozzá a segítség

Hirdetés

Fotó: The Dodo / Youtube

Egy sérült kiskutya, akinek a lábát elütötte egy autó, reménykedve feküdt a kaliforniai Ensenada városában az út szélén. A kutya szeretettel teli szemeivel minden arra járóra könyörgött, hogy segítsenek rajta. Bár az emberek bántották, sosem veszítette el a hitét az emberiségben.

Hirdetés

Az állatmentők, Henry, Sydney és Pris a kutyus segítségére siettek, miután meghallották a bajba jutott állat hírét. Amikor a helyszínre érkeztek, a kiskutya boldogan csóválta a farkát, és hasvakarást kért tőlük. A csapat örömmel ölelte át és vette karjaikba.

A kis kutya, akit később Némónak neveztek el, boldog volt, hogy végre megérkeztek azok, akikre várt. Az állatorvosnál több kullancs által terjesztett betegséget diagnosztizáltak nála, és kezelést kapott. Sajnos a hátsó lába el volt törve, és mivel rosszul gyógyult be, amputálni kellett.

Hirdetés

Némo műtéte sikeres volt, és ideiglenes otthonra talált egy kedves gazdinál, Sarahnál. Sarah már fogadott örökbe egy másik kutyát, Miát, aki szintén befogadta Némót. Bár Némo kezdetben tartózkodó volt Miával szemben, végül legjobb barátok lettek.

Jelenleg Némo és Mia csodálatos életet élnek ideiglenes gazdájukkal, de alig várják, hogy örök otthonra leljenek, ahol teljes mértékben kiélhetik szeretetüket új családjuk iránt. Reménykedünk, hogy mindkettőjük számára hamarosan megtalálják a tökéletes otthont.


Hirdetés

Hozzászólások: