Így örül a menhelyi kutya, amikor megtudja, hogy ideiglenes gazdája örökbe fogadja őt

Hirdetés

Fotó: TikTok

Egy New York-i állatmentő szervezet, a Waldo’s Rescue Pen mentette meg Kellyt, a kutyát, aki ideiglenes otthonban talált menedéket, mielőtt életre szóló otthonra lelt volna. Eredetileg csak átmeneti megoldásnak szánták az ideiglenes gazdiknál való elhelyezését, azonban a jótevői annyira megszerették Kellyt, hogy úgy döntöttek, örökbefogadják őt. Ez a szívhez szóló fordulat nagyon boldoggá tette a kutyát, és széles mosolyt csalt az állatmentők arcára is.

Hirdetés

Az ideiglenes otthonok fontos szerepet töltenek be a menhelyi állatok életében, mivel meleg, szeretetteljes környezetet biztosítanak számukra, miközben várják állandó otthonukat. Az önkéntesek nemcsak szállást nyújtanak ezeknek az állatoknak, hanem gondoskodnak rehabilitációjukról, szocializálásukról és szükség esetén gyógykezelésükről is. Bár az ideiglenes otthonnak szánt időszak végén sok állat talál végleges otthonra, néha előfordul, hogy az ideiglenes gazdik olyan mély kötődést alakítanak ki a rájuk bízott állatokkal, hogy végül maguk is örökbefogadják őket. Ez a jelenség a jótékonysági körökben gyakran “nevelőszülői kudarcnak” ismert, ami azonban valójában nagy örömöt jelent mind az állatok, mind az emberek számára.

Kelly esete egy ilyen “kudarc” példája, ahol a nevelőszülők olyan erős köteléket alakítottak ki vele, hogy úgy döntöttek, örökre magukhoz veszik. Az örökbefogadás hírét személyesen közölték Kellyvel, egy megható pillanatot örökítve meg videón. A felvételen látható, ahogy az örökbefogadó keresztbe tett lábbal ül a kutya előtt, gyengéden fogja a fejét, és halkan beszél hozzá. Amikor végül közli vele a hírt, a kutya odabújik hozzá, mintha értené, hogy mostantól kezdve egy életre a szerető emberével maradhat.

Hirdetés

Kelly története nem csak egy boldog befejezést jelent számára, hanem emlékeztet bennünket az ideiglenes otthonokban és menhelyeken folyó nemes munka fontosságára is. Ez a történet arra ösztönzi az embereket, hogy fontolják meg az állatok örökbefogadását, vagy akár ideiglenes befogadását is, mivel ezáltal életeket változtathatnak meg.

@waldosrescue This warms our heart, we absolutely love a foster fail! Kelly finding out shes been adopted by her foster mama! ❤️ #adoptdontshop #petsoftiktok #fosterfail #rescue ♬ Here Comes the Sun – HERDIANSYAH


Hirdetés

Hozzászólások: