Így néz ki ma a hősies kislány, aki alig 90 dekával született, és orvosai szinte teljesen lemondtak róla!

Hirdetés

Agnes Poppy Taylor-Hatt élete első fotósorozatát nem önszántából kérte… mivel az orvosok lemondtak a koraszülött gyermekről, így szülei is felkészültek már a legrosszabbra, amikor… Tapasztalt édesanyának számított már a hölgy, akinek harmadik terhessége lévén nem volt sok félni valója. De váratlanul a terhesség 27. hetében, meg a hetedik hónap előtt szokatlan vérzést tapasztalt.

Az orvosok úgy ítélték meg, hogy emiatt veszélyben lehet mindkettőjük élete, és inkább nem kockáztattak, beindították a szülést. Agnes császármetszéssel jött világra 2015. november 19-én, és mindössze 900 gramm 34 centivel.

Hirdetés

Innen már van esélye egy csecsemőnek az életben maradásra ugyan, de a kislány még nem volt képes önállóan lélegezni, ráadásul nemsokkal születése után agyvérzést is kapott… így első három hónapját gépekre kötve, élet és halál között töltötte egy inkubátorban az intenzív osztályon.

Agnes azonban nem adta fel. Súlya szépen gyarapodott, néhány hetesen, hiába volt gépekre kötve, a szemét is kinyitotta, hogy elkezdje felfedezni az őt körülvevő világot!

Hirdetés

Ahogy egyre jobban lett, a gépeket is elhagyhatta, és fél év után orvosai hazaengedték a kórházból. Nemsokára egyéves lesz.

A család abban reménykedik, hogyha eddig minden akadályt átugrott a kicsi, akkor ezután is maradandó károsodás nélkül fejlődhet tovább.

Képeken bemutatjuk, hogy mennyit nőtt Agnes az születési súlyához képest:

Az anyai ölelés mindig segít


Hirdetés

Idővel szopizni is megtanult

Fürdetés a kórházban

Már otthon az egyik tesóval

Itt pedig már szinte nagylányként!

Oszd meg, ha te is további erőt kívánsz majd a kis harcosnak az élethez!

Forrás: lemon.hu, zsircapa.info


Hirdetés

Hozzászólások: