Így mondja ki a bírónő, hogy Roland szabadon távozhat.. az édesanya reakciója szivszaggató

Hirdetés

Másfél éves letartóztatás után szabadon engedte a bíróság azt a férfit, aki 2017 szeptemberében megölt egy fiatal lányt Borsodnádasdon. Az áldozat édesanyja rosszul lett az ítélethirdetésen, mentők vitték el a teremből. A bíróság szerint a férfi nem járt el kellő gondossággal: azért dobta be a lányt egy vizes aknába, mert azt hitte, hogy halott.

Megbilincselve vezették elő az ítélethirdetésre azt a fiatalembert, aki emberölés vétségének vádjával állt bíróság elé. 2018 szeptemberében Borsodnádasdon egy aknába dobott egy fiatal lányt, mert azt hitte, hogy halott. A lány fejjel lefelé esett az akna mélyére, majd belefulladt a vízbe, mert nem volt helye megfordulni.

“Vádlott bűnös, emberölés vétéségben, ezért őt a bíróság négy év szabadságvesztés büntetésre és négy év közügyektől eltiltásra ítéli. A szabadságvesztés végrehajtási fokozata fogház”
– ismertette az ítéletet a bíró.

Hirdetés

A teremben jelen volt meggyilkolt fiatal lány édesanyja, és családtagjai is. Döbbenten hallgatták a bírói határozatát, amely elrendelte a letartóztatás megszüntetését.

Amikor a férfiről levették a bilincset, az áldozat édesanyja összeomlott.

Az ítélet kihirdetése után a fiatalembert egy hátsó ajtón vezették ki a teremből. Az anya a bíróság folyosóján összeesett, a mentők vitték el. A bíróság szerint nem lehetett bizonyítani, hogy a lányt a vádlott ölte meg, csak azt, hogy a testet ő dobta az aknába. Azért mondták ki bűnösnek, mert nem győződött meg róla, hogy a lány életben van-e.


Hirdetés

Hozzászólások: