ÍGY FOG ÁRAMLANI HOZZÁD A PÉNZ ÉS A BOLDOGSÁG,CSUPÁN ENNYIT KELL TENNED! EGYETLEN PERCET SE KÉSLEKEDJ!

Hirdetés

Élhetünk tétlenül [passzívan] várakozva dolgokra, hogy megtörténjenek, vagy megjavuljanak, vagy aktívan használhatjuk megjelenítési [manifesztálási] képességeinket, hogy megalkossuk azt a valóságot, melyet a következő pillanatban akarunk, nem számít, milyennek tűnnek ebben a történések.

Életünk lehet az aktív gazdagság egyike, ahol minden nap a megerőltetést nem igénylő csodák elfogadásának állandó állapotában vagyunk, vagy lehet életünk a passzív gazdagságban, ahol úgy tűnik, hogy megkapjuk, amit akarunk, sok nehézség után, a legutolsó pillanatban, sokat kapva abból, amit nem akarunk, vagy egyáltalán nem kapunk semmit sem. Miénk az aktív, vagy passzív gazdagság megválasztása, és választásaink eredményeit valóságunkban tükrözik vissza.

Hirdetés

A bőség, gazdagság szava azonnal pénzt idéz fel elménkben, valamint mindent, amit akarunk (még azokat a dolgokat is, melyekről azt hisszük, lehetetlen). Ha bőségben lennénk, nem lenne sok pénzünk, és az összes jelenlegi hiányunkat nem váltanánk fel olyan dolgokra, melyek örömöt okoznak nekünk?

A gazdagság minden dologban létezik, beleértve azt, amit akarunk, és amit nem akarunk. Nem ítélhetjük meg a gazdagságot, mert ez egy egyetemes alapelv. Ha nincs pénzünk, akkor a gazdagság hiányával bírunk. Ha boldogtalanok vagyunk, akkor a szomorúság bőségével bírunk. Életünk tükrözi a gazdagságot, melyet mi teremtettünk minden pillanatban, és mindenben bírunk gazdagsággal, beleértve a gondokat és a káoszt is. Ha ez a valóságunk állapota, akkor azon a hiten keresztül jelenítünk meg [manifesztálunk], mely ezeket a dolgokat megteremti. Az egyetemes törvény nem ítélkezik a tudatos és nem tudatos teremtés között, egyszerűen reagál energiánkra és szándékunkra. Ne várj tovább,oszd meg ezt ismerőseiddel is!


Hirdetés

Hozzászólások: