Így akart ma átverni egy asszony, Kőbánya Kispesten! Először azt hittem, hogy szerencséje van, aztán rájöttem, hogy én vagyok az áldozat! Vigyázzatok!

Hirdetés

Így akart ma átverni egy cigány asszony, Kőbánya Kispesten! Először azt hittem, hogy szerencséje van, aztán rájöttem, hogy én vagyok az áldozat! Vigyázzatok!

Az alábbi cikket Jankovics Csaba osztotta meg az egyik facebook oldalon! Vigyázzon mindenki!

Íme egy személyes történet ami a mai napon történt meg velem:

” Kőbánya Kispesten történt velem az imént. Állok az állomáson várom a vonatot, egyszer csak jön egy  asszony lehajol oda mellém, majd felvesz egy pecsétgyűrűt és elindul, gondoltam magamban: én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem vettem észre előbb.

Hirdetés

Erre az asszony visszafordul, mondja nekem – Eladjuk, felezünk? – Volt rajta egy árcímke is amin az állt: 158.000 Ft. Elgondolkodtam, hmm jó kis pénz, de mondtam hogy nem, vigyed aztán add el magadnak. Erre elővett egy papírt hogy de ő nem tudja eladni mert nem magyar állampolgár, biztos kérnek tőle papírokat, hát mondom az lehet. Rám néz, egy tízest adj érte aztán jól van, mondom neki hogy nincs nálam pénz, na akkor adjak neki telefont vagy valamit cserébe. Á mondom nem érdekel köszi, de megy a vonatom. Aztán leléptem. Gyanús volt nekem ez a dolog, így hát messzebbről figyelni kezdtem. Volt két idős nénike, elment előttük és ugyanaz ezt eljátszotta a gyűrűvel. Ekkor minden világossá vált!! “

Hirdetés

Át akartak verni! Többnyire a csalás lényege ugyanaz. Az ‘ékszert’ ők hozzák magukkal, főként egy forintot nem érő trombitaréz, amihez ügyesen átszerkesztett árcédulát raknak, hogy még hitelesebbnek tűnjön.

10.000 – től 100.000 Ft-ig is át tudnak verni, ha mohó vagy és elveszíted az eszed egy kis gyors haszon reményében!

Ezúton figyelmeztetek mindenkit aki erre jár, hogy legyetek nagyon óvatosak, nehogy az áldozatukká váljatok! Elképzelhető, hogy más város részeken, vagy esetleg vidéki nagyvárosokban is megfordulnak ezek a csalók! Osszátok, hogy minél többen tudjanak erről!


Hirdetés

Hozzászólások: