Hűség a végsőkig: A kutya egy hónapja várakozik egy csónakban arra, hogy visszatérjen a horgászat közben elhunyt gazdája

Hirdetés

Fotó: rodrigo_de_gyn / Instagram

Egy megható történet terjedt el a közösségi médiában, amely szívszorító hűséget mutat be egy Tião nevű keverék kutyáról, aki már több mint egy hónapja várja elhunyt gazdáját. A gazda, aki halász volt, egy szokásos halásztúrára indult, de soha nem tért vissza. Azóta a kutya a csónakban marad, ugyanabban a pózban, ahol utoljára látta gazdáját, visszautasítva minden emberi segítséget, amit felkínáltak neki.

Hirdetés

A helyi közösség figyelmét is felkeltette Tião hűsége, és sokan próbálkoztak már, hogy segítsenek rajta, ám a kutya makacsul ragaszkodik a helyéhez. Egy helyi férfi, aki megosztotta a történetet, elmondta, hogy folyamatosan próbál több információt szerezni arról, milyen intézkedéseket terveznek a kutya megsegítésére, és ígérte, hogy frissíti a történetet a közösségi média oldalain, amint új fejlemények történnek.

Tião története nemcsak a gazdája iránti mély szeretetet és hűséget mutatja be, hanem rávilágít arra is, hogy milyen mély érzelmekre képesek az állatok.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: