Horváth Gréta: Egy többgyerekes édesanya k*rvára nem tud elmenni heti 2-3-szor edzeni

Hirdetés

Az Ázsia Expressz győztese is beszállt a véleménynyilvánításba.

“Mivel hatalmas nagy fogyásban, edzésben vagyok és még gyerekem is van, úgy gondolom nem mehetek el ez mellett! Sokszor kezdtem el az ilyen jellegű életmódváltásom, de minden egyes esetben kudarcot vallottam! Miért? Nem magam miatt, nem a kitartásom hagyott cserben, hanem a körülmények! Mire is gondolok? Amikor egy nő, édesanya lesz megváltozik minden. MINDEN! A fontossági sorrend, a világról alkotott képed is csiszolódik!

Ha te egy többgyerekes édesanya vagy aki dolgozik, háztartást vezet, szaladgál a gyerekkel oviba, suliba, délutáni foglalkozásra, nagyszülőkhöz, baráti társaságban is próbál részt venni és a férjére, az otthoni teendőkre fókuszál, az K*RVÁRA nem tud elmenni heti 2*3* edzeni. De vannak olyan időszakok pl: gyerek betegen jön haza oviból, bölcsiből, ami hetekre kiüt és beszorít a lakásba, még heti 1* sem tud elmenni edzeni

Hirdetés

Na már most, kérdem én mint egy egyszerű nem celebnek titulált Nő, mikor eddzen az ember? Mikor legyen k*rva szép? Igen adni kell magunkra ez tény! Alap a jó közérzethez az ápoltság, DE KÖNYÖRGÖM ebbe, hogy fér bele heti több nap edzés, hogy olyan szép és bomba legyen az ember mint 20 évesen amikor anyuékkal éltünk még?

Ne haragudj drága kedves ember, hogy az élet írja a szabályokat és nem mi! Ne haragudj, hogy nem mindenki teheti meg, hogy hiperk*rvaegészséges ételeket egyen. Most tapasztalom mennyire mocskos drága dolog az egészséges életmód! A hajam égnek áll egy bevásárlás után! Hihetetlen felgyorsult a közeg, sok a családok kiadása, nem családbarát munkahelyek vannak többségben. Szóval ez nem olyan egyszerű dolog, hogy ledózerolhassunk másokat. Nem könnyű és nem is lesz, de ilyet mondani Nőkre, nem szép és nem is igazán szimpatikus.”

Hirdetés

View this post on Instagram

Tegnap este a barátnőim küldtek nekem egy posztot, a most kavargó internetes botrány kapcsán! Szeretnék én is reagálni erre az egészre ami a most porondon van. Mivel hatalmas nagy fogyásban, edzésben vagyok és még gyerekem is van, úgy gondolom nem mehetek el ez mellett! Sokszor kezdtem el az ilyen jellegű életmódváltásom de minden egyes esetben kudarcot vallottam! Miért? Nem magam miatt, nem a kitartásom hagyott cserben hanem a körülmények! Mire is gondolok? Amikor egy nő, édesanya lesz megváltozik minden. MINDEN! A fontossági sorrend a világról alkotott képed is csiszolódik! Ha te egy több gyerekes édesanyja vagy aki dolgozik, háztartást vezet, szaladgál a gyerekkel oviba, suliba, délutáni foglalkozásra, nagyszülőkhöz, baráti társaságban is próbál részt venni és a férjére az otthoni teendőkre fókuszál az KRVARA nem tud elmenni heti 2*3* edzeni. De vannak olyan időszakok pl: gyerek betegen jön haza oviból, bölcsiből ami hetekre kiüt és beszorít a lakásba, még heti 1* sem tud elmenni edzeni. Az élet ezen időszakában örülsz neki, legalábbis én, hogy egy nap rendben lezajlott és ágyban vagy miután a szart elvakartad magad körül pl:mosás, mosogatás, udvar, kutyák, ruhák elpakolása stb. Most pedig beszéljünk arról ha valaki alkalmazotti viszonyban dolgozik gyerek, gyerekek mellett. Van egy munkáltatód akinél van egy időbeosztásod. Nem hiszem azt ha reggel az oviba rohanás, munkába futás, 6-8 munka után délután ugyan ez a kör. Gyereket, gyerekeket felvenni az ovi, suliból, sietni haza, hogy legyen vacsora, közben boltba vásárolsz kaját, haza cipeled (sokunknak vagy kocsija vagy jogosítványa nincs), haza esel a küszöbön és indul az esti otthoni műszak! Kb. ha szerencséd van este 10-11-kor ágyban is vagy! Na már most, kérdem én mint egy egyszerű nem celebnek titulált Nő, mikor edzen az ember? Mikor legyen krva szép? Igen adni kell magunkra ez tény! Alap a jó közérzethez az ápoltság DE KÖNYÖRGÖM ebbe, hogy fér bele heti több nap edzés, hogy olyan szép és bomba legyen az ember mint 20 évesen amikor anyuékkal éltünk még? Folytatódik commentben!

A post shared by Horváth Gréta (@horvath_greta_official) on

Hirdetés

Hozzászólások: