Horrorbaleset Szolnoknál: kamion és kisbusz rohant egymásba, kisbuszból több ember kizuhant, többen meghaltak

Hirdetés

Horrorbaleset Szolnoknál: kamion és kisbusz rohant egymásba, kisbuszból több ember kizuhant, többen meghaltak. A balesetnél a szolnoki tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. Az elsődleges információk alapján a balesetnek több halálos áldozata van.

FRISS – 2021. 06. 05., 7:55:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a teljes útlezárás mellett lefolytatott helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.

Hirdetés

FRISS – 18:32:

Bálint F. Levente megyei rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a balesetet okozó kamion román felségjelzésű volt. Németh Ádám megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a kamionban ketten utaztak, így összesen tizenhatan voltak érintettek a balesetben. A helyszínre kiérkező szolnoki hivatásos tűzoltók három embert szabadítottak ki a roncsból feszítővágóval.

FRISS – 18:20:

A balesetben hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel. Győrfi Pál elmondta: a balesetben hárman a helyszínen meghaltak. Rajtuk kívül tizenhárman sérültek meg, közülük ketten életveszélyesen. A helyszínre nyolc mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett, a sérülteket Budapestre, Szolnokra és Kecskemétre vitték – tette hozzá.

FRISS – 18:05:

A balesetben az első információk szerint hárman haltak meg és többen megsérültek. A rendőrség adatai szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a járművel eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és oldalról nekiütközött a kisbusznak – adta hírül az MTI.

Hirdetés

A helyszínről több embert vittek súlyos és könnyebb sérülésekkel a környék egészségügyi intézményeibe, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ – közölték, hozzátéve: a kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott.

Az Országos Mentőszolgálat a balesetről későbbre ígért tájékoztatást.

FRISS – 15:56:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint halálos kimenetelű közúti baleset történt pénteken 12 óra 40 perc körül a 4. számú főút 92 kilométer szelvényében, Szolnok külterületén. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kamion és egy kisbusz ütközött össze.

Az elsődleges információk alapján a balesetnek több halálos áldozata van.

A baleset helyszínelése teljes útlezárás mellett folyamatban van, a forgalmat a Tószegi út irányába terelik.

Forrás: szoljon.hu


Hirdetés

Hozzászólások: