Hoppá! Most már nem titok!Megmutatta terhes pocakját Zoltán Erika (fotó)

Hirdetés

Gyönyörű!

Bármennyire is hihetetlen, de már 22 éves az örökifjú bombázó, Zoltán Erika kislánya, Zoé. Az énekesnő a jeles alkalomból Instagram oldalán időutazós képekkel köszöntötte fel „kislányát”, a feltett fotók között olyan is látható, amelyen az énekesnő még várandós.

„Édes, kicsi lány, szinte észre sem vettük és már 22 éves vagy. Hihetetlen öröm és boldogság, hogy hogy a szüleid lehetünk. Hihetetlen öröm és boldogság, hogy hogy a szüleid lehetünk ❤ Az őszinte kedvesség és mosoly külső, tévedhetetlen jele annak, hogy valaki belül rendben van.” – írta Erika a képekhez.


Hirdetés

” Nemcsak magunknak, másoknak is élünk. És másoknak is teszünk mindent, hogy “látva lássanak”, és legyünk valakié. Mindent egy titkos összekötöttség miatt teszünk. Ezt a titkos összekötöttséget úgy hívják: szeretet” Édes, kicsi lány ♥️ Szinte észre sem vettük és már 22 éves vagy 😍 Hihetetlen öröm és boldogság, hogy hogy a szüleid lehetünk ❤ ” Az őszinte kedvesség és mosoly külső, tévedhetetlen jele annak, hogy valaki belül rendben van ” Drága Zozcsi baba! Csodaszép és nagyon boldog születésnapot ❤🎂❤ 2019.12.20.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: