Holnap este virrasztással egybekötött imádkozást tartanak Bogdán László lelki üdvéért. Aki teheti egy imát mondjon el érte.

Hirdetés

Virrasztással egybekötött közös imádkozást és emlékezést tartanak a tragikus körülmények között elhunyt Bogdán László lelki üdvéért az ismert roma származású polgármester családi házánál csütörtök este a Baranya megyei Cserdiben – tájékoztatta a család a RomNet-et.

Bogdán László gyászszertartását megelőző este, a barátok, tisztelők a családtagokkal közösen csütörtök este 19 órától Cserdiben a Fő út 66. szám alatti háznál emlékezhetnek az országosan ismert polgármesterre, imádkozhatnak az elhunytért, és gyújthatnak mécsest emlékére. Bogdán László temetésére 2020. július 24-én pénteken délelőtt 11 órakor Cserdiben, a falu temetőjében kerül sor. A temető címe: Cserdi, Fő utca 59.

Hirdetés

A gyászszertartást megelőzően pénteken, 10 órától a Baranya megyei település polgármesteri hivatala mögötti téren (Cserdi, Fő u. 60) misét celebrálnak Bogdán László lelki üdvéért, majd a katolikus gyászszertartást követően a családtagok közösségi megemlékezést tartanak, melyen a felkért barátok mondanak beszédet.

Bogdán Lászlót cigány szokás szerint zeneszóval kísérik utolsó útjára, és a most készülő kriptájában alhatja majd örök álmát.


Hirdetés

Hozzászólások: