Hivatalos: 38 pozitív koronavírusteszt egyetlen klubnál

Hirdetés

38 koronavírusteszt is pozitív lett a Flamengónál – számolt be hivatalos közleményben a klub. A brazil csapatnál a játékosok mellett azok hozzátartozóit és minden alkalmazottat, összesen 293 főt teszteltek, miután múlt héten elhunyt Jorginho, az együttest majd 40 éven át szolgáló masszőr.

A 38 pozitív eredményből három érinti közvetlenül a játékosokat. A közlemény szerint a maradék a szakmai stáb és a családtagok körében volt.

Hirdetés

Már március végén arról lehetett olvasni, hogy a koronavírus elérte a Flamengót, és a csapat vezetőedzője, a 65 éves Jorge Jesus is pozitív tesztet produkált. Később a klub arról számolt be, nem volt egyértelmű, hogy a tréner beteg-e vagy sem, ugyanis az első tesztje negatív, a második pozitív, a harmadik ismét negatív volt és a jellegzetes tüneteket sem produkálta.

Az életének 69. esztendejében elhunyt Jorginho esete már más volt. Neki hetek óta egyre romlott az állapota. A klub masszőre 40 éve állt a Flamengo alkalmazásában, emellett a brazil válogatott munkáját is segítette, többek között a 2002-es világbajnoki győzelem alatt is.

Forrás: nemzetisport.hu


Hirdetés

Hozzászólások: