Hitelcsapdában a színész: több évtized után elvehetik Szilágyi István házát

Hirdetés

Az egykor foglalkoztatott színész, a Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárja képtelen kilábalni nehéz sorsából.

Szilágyi Istvánt mintha az ág is húzná: évek óta küzd anyagi problémákkal feleségével együtt, ráadásul pár éve még fia ellen is eljárás indult, a vád szerint megverte idős szüleit. A család azóta újra egyesült, de életük nem fordult jobbra. Olyannyira, hogy most már az a veszély fenyegeti Szilágyiékat, hogy tisztességben megőszült fejük fölül elviszik a házat.

– Most már nem csak a napi megélhetés okoz fejtörést és aggodalmat, hanem a többmilliós banki tartozásunk. Jó pár éve devizahitelt vettünk fel, és mi is sem tudtuk fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket. Ez most már ott tart, hogy elárverezhetik a fejünk fölül a házat, akkor mi lesz velünk? Ha még az otthonunkat is elveszítjük?

Hirdetés

Ma voltunk ügyvédnél, de egyelőre semmi biztatót nem tudott mondani. Most pedig már csak benne bízunk! – mondta az idős színész az acnews.hu-nak. Szilágyi azt is elárulta, hogy hárman összesen 99 ezer forintból élnek, ennyi a feleségével közös nyugdíja. Fiuk pedig bár próbálkozik, de nem talál munkát, így ő is ebből a pénzből él.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: