Hírek Kim Dzsongun felszólította a lakosságot, hogy adják le a kutyáikat az éttermeknek!Észak-Koreában rég nem látott éhínség van, a bölcs vezér emiatt júliusban kinyilvánította, hogy kisállatot tartani a „kapitalista világ dekadenciája”, a phenjani rendőrök most pedig vadásszák a kutyasétáltatókat.

Hirdetés

Észak-Koreában rég nem látott éhínség van, a bölcs vezér emiatt júliusban kinyilvánította, hogy kisállatot tartani a „kapitalista világ dekadenciája”, a phenjani rendőrök most pedig vadásszák a kutyasétáltatókat.

Júliusban Kim Dzsongun meghirdette, hogy mostantól kisállatot tartani ellenkezik a törvénnyel.
A gazdikat felszólították, hogy a kedvenceiket szolgáltassák be.
Ha nem megy fakultatívan, az állam megoldja: a phenjani hatóságok most körbejárnak minden háztartást, felmérik, hogy hol van kutya, a sintérek pedig az utcáról vadásszák le a kutyasétáltatókat.
A korábban a hírekbe folyamatosan az élelemhiány miatt bekerülő Észak-Korea mostanában némileg sikeresen talpra tudott állni: saját műtrágyaüzemeinek felállítása óta jelentősen csökkent mezőgazdaságának kitettsége, a komoly éhínségek pedig egyre ritkábbak- írja a 888.hu

Hirdetés

Idén nyáron azonban – részben a koronavírus okozta világgazdasági válság miatt – rég nem látott élelmiszerhiány alakult ki a sztálinista országban,ami Észak-Korea lakosságának mintegy 60 százalékát érintette.

Egy bölcs vezér azonban minden problémára lát megoldást: Koreában – mindkét részében – a kutyát az emberek megeszik. Eredetileg a kutyahús exkluzív ünnepi ételnek számított, mára Szöulban kutyaéttermek és kutyahúsfesztiválok is vannak.

Innentől már csak egy logikai lépést kell megtenni hozzá, hogy kimondjuk, hogy a kisállattartása nyugati kapitalista világ dekadenciája, és erre hivatkozva betiltsuk, államosítsuk a friss élelmiszer-alapanyagot.

Forrás: 888.hu

Hirdetés

Hozzászólások: