Hétfőn délután egy müncheni kórházban elhunyt Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black

Hirdetés

Meghalt Terry Black

Hétfőn délután egy müncheni kórházban elhunyt Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – értesült az AC News. A hírt az elhunyt fia megerősítette a portálnak, de a részletekről csak később adnak tájékoztatást.

Terry Black 71 éves volt. Két éve a Blikknek azt mondta, szervezetét ötödik alkalommal támadta meg a rák, akkor a tüdejében találtak daganatot, amely a csontvelőben képzett áttétet.

A transzvesztita előadóművész múlt pénteken azt írta a Facebookon, hogy „a péntek 13 nekem szerencsés nap, a műtét sikerült, a szívem megint működik.”

Hirdetés

Pályafutása:
Édesapja cigányprímás volt. Rácz Károly harminc évig élt Nyugat-Németországban, s p*rn*színészként dolgozott, több mint 150 filmben. Miután visszatért Magyarországra, megnyitotta az ország első melegbárját, a Lokált (a híres Fészek Művészklub szomszédságában). Később a Belvárosban, a Szép utcai Darling bárt működtette. 2001-ben örökbefogadott egy kisfiút, Dánielt, majd 2005-ben egy kislányt.

A Szabad Szabadság Pártnak nyolc évig volt az elnöke. 2009-ben elindult európai parlamenti választásokon a Magyarországi Kisebbségek Pártja jelöltjeként. 2010-ben az MSZP színeiben indult jelöltként Tököl egyik választókerületében. 2015-ben pacemakerműtéten esett át.2016 óta Münchenben élt két gyerekével, ahol végbélrákkal kezelték. A jövőt illetően derűlátó volt, de azért megírta végrendeletét, és egy stúdióban rögzítette saját halotti beszédét.Közben örökbefogadott gyerekeinek vér szerinti anyja újból kilátásba helyezte, hogy megpróbálja visszaszerezni gyerekeit.

Forrás: 168ora.hu  / wikipedia.org

Hirdetés

Hozzászólások: