Hét férfi megragadta a 12 éves lányt… a rendőrség megdöbbent, amikor meglátta, hogy ki lépett közbe!

Hirdetés

Közel Etiópia fővárosához, Addisz-Abeba mellett, egy 12 éves etiópiai kislányt három oroszlán mentett meg az erőszakoskodó férfiaktól- írta meg az NBC News. A lap szerint hét férfi házasságra akarta kényszeríteni a kislányt.

Három oroszlán több órán át őrizte a kislányt, ameddig a helyi hatóság a helyszínre érkezett. A rendőrség megerősítette, hogy az oroszlánok megvédték a kislányt a nemi erőszaktól és a biztos haláltól.

A kislányt hét férfi rabolta el otthonról és házasságra akarták kényszeríteni, s mivel ellenállt, nagyon meg is verték. A statisztikák szerint Etiópiában a házasságok több, mint hetven százaléka erőszakkal köttetik. Ekkor azonban megjelent három oroszlán, akik elkergették a lány támadóit, és egész nap testőrként őrizték védencüket.

Hirdetés

A kislányt végül a rokonok találták meg, akik értesítették a rendőrséget, és ekkor az oroszlánok hagyták, hogy elvigyék a lányt, és visszamentek az erdőbe. A vadállatok közbelépésének köszönhetően a kislányt nem erőszakolták meg a támadók, és nem verték halálra. Így is szerzett sérüléseket, amiket kórházban kellett ellátni.

Stuart Williams vadállatszakértő szerint a kislányt sírása és elesett helyzete miatt kölyöknek nézték az oroszlánok, ezért nem ették meg. Styuart Williams vadállat specialista próbálta megmagyarázni ezt a jelenséget. Elmondása szerint az síró kislány hangja beindította az oroszlánban lévő apai ösztönt, és ezért léphettek közbe.

Hirdetés

Természetesen ez csodának számít, hiszen a legtöbb esetben az oroszlánok rátámadnak az emberekre. A kislány kórházi kezelést kapott, és az orvosok megállapították, hogy az oroszlánok semmilyen sérülést nem okoztak a kislánynak.

Forrás: buzzblog.eu


Hirdetés

Hozzászólások: