Hazafelé tartottunk a bevásárlásból kocsival, amikor hirtelen fulladni kezdtem – Azonnal hívtuk a mentőket, akik olyat tettek amit ezelőtt csak filmekben láttam! Osszátok!

Hirdetés

Marx Mária osztotta meg az alábbi történetet! Jó néha ilyet is olvasni. ISMÉT A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY! Egy bevásárlás! Haza fele tartunk! Jó kedv a kocsiban!Egy pillanat alatt minden szertefoszlik!Rosszullét,félreállunk,kiszállás friss levegő!Nem használ!Fokozódó nyelési nehézség!Aztán egyre kevesebb a levegő! Sötét van már,de a látvány így is rémisztő! Telefon,mentők diszpécser!Villám kérdések, a rémülettől akadozó válaszok! Ám őt nem zökkenti ki semmi a megnyugtató hangja a pontos instrukciók jönnek át az éteren! Pontos tájékoztatás a mentő épp aktuális helyzetéről,közben nyugtat és felkészít,a várható állapot romlásra.de közben nyugtat!”Mondani fogom mit kell tenni,csak maradjon vonalban!Persze,hogy maradok!Folyamatosan érdeklődik a beteg állapotáról,s közben jó tanácsokkal lát el!A hangja megnyugtató még mindig!Aztán megérkezik a mentő s a mentő orvos kocsival!

Hirdetés

Hallani a “megnyugtató”szirénát!Kiugranak a kocsikból jönnek,nem sokat kérdeznek,csak teszik rutinosan amit kell!Kis várakozás,a beteg már jó kezekben van! Elköszönök a diszpécsertől! A mentősök közlik kicsit jobban van a beteg és a sürgősségire viszik!Jönnek mennek az ápolók beteg hordók!Egy-egy mosoly!A váróban sok a beteg!Az események pörögnek!Már csak egy vizsgálat van hátra!Az is hamar meg van!Papírok elkészülnek,de a mi mentős gárdánk már egy új beteggel érkezik!Fiatalok,idősebb nénit hoztak!Mielőtt menne a dolgára a fiatal ember még pár kedves mondattal biztatja az idős hölgyet majd a mi betegünkhöz is oda szól kedvesen humorosan,(mert már lehet,hisz óriási a javulás)Tragikusan végződhetett volna,ha nem dolgoznak össze a diszpécserrel,ha nem cselekszenek gyorsan!Filmben láttam ilyet,tapasztalni soha élőben!Pedig létezik itt Fejér megyében!Egy percig sem voltunk egyedül a bajban!

Hirdetés

KÖSZÖNET NEKTEK EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK!DISZPÉCSEREK,MENTŐSÖK ORVOSOK,ÁPOLOK!KÖSZÖNÖM A GYORS SZAKSZERŰ BEAVATKOZÁST,HOGY NEM HAGYTATOK MAGUNKRA 1 PERCRE SEM,A TÜRELMETEKET ÉS A MEGNYUGTATÓ MOSOLYOTOKAT!NEM TUDTÁTOK,HOGY AZ ANYUKÁT HAT GYERMEKE ÉS FÉRJE VÁRTA HAZA! ÖRÖK HÁLA NEKTEK AKIK NOV 3-ÁN A SÁRKERESZTESI ELÁGAZÓBAN MENTETTETEK ÉLETET ESTE 8 ÓRA UTÁN! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás: magyarnep.me


Hirdetés

Hozzászólások: