Halálra gázolt a villamos egy fiatal fiút, a piros lámpa ellenére sétált át a síneken

Hirdetés

Tragikus baleset történt szerda estefelé a 11. kerületben a Bartók Béla úton a Gárdonyi térnél. Egy fiatal fiút ütött el a villamos. A rendőrség már felhúzta a helyszínelő sátrat. Cikkünk megjelenésekor a fiatal áldozat még a sínek mellett feküdt.

Piroson kelt át az áldozat
A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, egy fiatal fiú a a piros lámpa ellenére a Bertalan Lajos utca felől átsétált a Bartók Béla úton.

Hirdetés

Szinte azonnal kiértek a rendőrök
A 19-es villamos a fiút 17 óra 10 perc körül ütötte el a 11. kerületben a Bartók Béla úton a Gárdonyi térnél. A rendőrök néhány perc alatt a helyszínre érkeztek.

Dolgoznak a helyszínelők

Csikorogva fékezett a villamos
A szemtanúk azt mondják, hogy nem vette észre a Szent Gellért tér felől érkező villamost és az elcsapta. Csikorogva fékezett a szerelvény.

Sok a rendőr a helyszínen

Nem élte túl a balesetet
A fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök ebben a pillanatban is vizsgálják a baleset körülményeit.

Hirdetés

Vonszolta magával a testet
Szeptember végén írtuk, hogy az 1-es villamos másfél kilométeren keresztül vonszolta magával a férfi testét, aki akkor esett a villamos alá, amikor két szerelvény között próbált meg átmászni.

Azonnal meghalt
A rendelkezésre álló adatok szerint a 37 éves budapesti férfi át akart mászni az éppen megállóban álló 1-es villamos szerelvényei között, de elesett, a jármű pedig elindult. A villamos a férfit másfél kilométeren keresztül húzta magával, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal életét vesztette.

Villamos és kamion is elgázolta
Márciusban egy húszéves férfi körültekintés nélkül próbált meg átkelni a síneken a Kőbányai úton. A balról nagy sebességgel érkező villamos vezetőjének esélye sem volt megállni. A figyelmetlen gyalogost, miután a jármű elsodorta, egy kamion is elütötte. A férfi a helyszínen meghalt, az eset még februárban történt.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Fotó: BPK/Gombkötő Krisztián
Forrás: budapestkornyeke.hu


Hirdetés

Hozzászólások: