Ha kell a nő, küzdj érte. Ha tényleg szereti a nőt, igazán kitartónak lennie, harcolni, küzdeni, és megmutatnia a nőnek, hogy megbízhat benne, nem fog csalódást okozni neki…

Hirdetés

Igen, tudjuk, olykor hevesek, harciasak ugyan, de legbelül csak arra vágynak, hogy végre igazán, őszintén szeresse őket valaki. Egy nő, ha szeret, akkor azt teljes szívvel teszi. Mindenét odaadja a férfinak. Ha viszont egy nőt a padlóra küld egy férfi, akkor lelkileg annyira meg tud sérülni, a hitét annyira el tudja veszteni, hogy felállít egy falat. Egy védőfalat, ami számára védelmet nyújt, hogy a szívét nehogy megint összetörje valaki.

A szerelmi csalódás után nagyon nehéz talpra állni. Sokszor megesik, hogy kívülről azt mutatják, mennyire jól vannak, a valóságban viszont a pokolban érzik magukat. Nem nagyon tudják elhinni, hogy valaha rájuk talál az Igazi. Ha viszont érzik, hogy van valaki, aki szereti őket, akkor megnyitják azokat a kapukat a boldogság felé, és megpróbálják beengedni rajta a szerelmet. Nem könnyű nekik, mert a sok fájdalom miatt már nem tudnak ugyanúgy bízni, mint annak idején.

Hirdetés

Az is igaz, hogy az ilyen nők szerelme nagy kihívás a férfiaknak. Mert ellentmondásosak, vadak, hevesek, ugyanakkor nagyon is szerethetőek. Viszont kiszámíthatatlanok is egy picit. Mert a sok csalódás miatt bármelyik percben eltolhatják maguktól a férfit. Még akkor is, ha az a férfi tökéletesnek tűnik a számukra, mert félnek a saját érzéseiktől is. Hogy túlságosan beleszeretnek az illetőbe, majd megint csalódni fognak, és megint kapják majd a jó nagy pofont az élettől.

Ezekben a nehezebb időkben kell a férfinak, ha tényleg szereti a nőt, igazán kitartónak lennie, harcolni, küzdeni, és megmutatnia a nőnek, hogy megbízhat benne, nem fog csalódást okozni neki. Lesznek időszakok, amikor úgy tűnhet, hogy eltávolodik tőle érzelmileg a nő, de akkor sem szabad feladnia.

Hirdetés

Türelmesnek kell lenni, és meg kell neki mutatni, hogy bármikor, bármiben számíthat rád, a férfira. Sajnos a rengeteg csalódás, és veszteség miatt félni fog. Félni fog érezni, és félve hiszi majd el, hogy valóban szeretve van. Ahogy a mondás is tartja „Ha egyszer megharapnak, kétszer félsz”.
Éreznie kell újra a bizalmat,éreznie kell,  hogy tiszta szívből szeretik, akarják, vágyódnak utána, és ezáltal Ő is könnyebben tud majd megnyílni. Ez a történet pontosan arról szól, hogy az igaz szerelemért, és egy nő szívéért a férfinak is harcolnia kell. De hát mit is mondhatnánk, a szerelem már csak ilyen..

Forrás: stylemagazin.hu

Hirdetés

Hozzászólások: