Ha eddig nem szeretted Majkát, mostantól biztosan fogod. Szívszorító, amit tett

Hirdetés

Sok sztár visszautasítaná a kérést, de Majka meghatódva fogadta el a lehetőséget.

A rappert három fiatal kereste meg a nyíregyházi koncertje után. Az egyik fiú bevallotta, hogy születése óta vérzékenységben szenved, ezért olyan gyógyszereket kell szednie, amit egészséges emberek vérplazmájából nyernek ki.

A két fiú és a lány azt kérték Majkától, hogy szóljon pár szót a plazmaadás érdekében, hiszen nagyon sok embert tud befolyásolni. A rapper egyből felkarolta az ügyet, és mindent belead, hogy sikeres legyen a kampánya.

Nem elég, hogy reklámvideót készített, amiben a plazmaadást szorgalmazza, hanem úgy döntött, hogy ő is túlesik a procedúrán.

Hirdetés

Pár éve nekem is odavolt az egészségem, de amikor a húszéves vérzékeny srác elmesélte, hogy születésétől kezdve élete végig arra kényszerül, hogy olyan gyógyszert szedjen, amit egészséges emberek véréből nyernek ki, akkor összeszorult a gyomrom.

Nem sokat gondolkodtam… Mondtam a srácoknak, vágjunk bele, amiben tudok segítek. Azt mondták, ha beszélek a betegségükről, az nekik elég. De én tenni akartam, összeszedtem magam, és azt mondtam, jöjjön a plazmaadás” – magyarázta Majka.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés

Hozzászólások: