Gyógyítja a pikkelysömört és az ekcémát is ez a csodanövény!

Hirdetés

Az Aloe Vera már a tudósok által is elismerten segít az égések és a különféle bőrbetegségek kezelésében, beleértve a pikkelysömört és az ekcémát is. Az Aloe Vera igen kíméletesen szünteti meg a bőrbajok tüneteit, ráadásul ez egy teljesen természetes mód is, amivel el lehet kerülni a szteroidos gyógykezelést. Az Aloe Verának nincsenek mellékhatásai, mint a vegyi anyagokat tartalmazó krémeknek, főként a szteroidnak.

Belsőleg:

Az egyik módszer, hogy az Aloe Verával kezeljük a bőrt, az Aloe Vera levének fogyasztása. Ezekből a gélekból néhány centilitert elegendő hozzáadni a kedvenc italunkhoz, vagy ha eléggé bátrak vagyunk, akkor hígítatlanul is fogyaszthatjuk. Az loe Vera gél fogyasztása a bőrt belülről kifelé fogja meggyógyítani. Persze fontos tisztában lenni azzal, hogy az Aloe Verát nem lehet használni ilyen formában, ha emésztőrendszeri betegségekben szenvedünk, illetve, ha bizonyos gyógyszereket kell szednünk, éppen ezért fontos, hogy mindig konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt el kezdenénk szedni ezt a terméket.

Hirdetés

Külsőleg:

Ha nem szereted Aloe Vera ízét, akkor érdemes megpróbálni külsőleg alkalmazni. A bőrön jelentkező betegségeken a foltokba kell ilyenkor bemasszírozni az Aloe gélt. Az Aloe Vera gélt ezeken felületeken közvetlenül is lehet alkalmazni, általában naponta kétszer. Ezenfelül érdemes e gél mellett valamilyen hatékony hidratáló krémet is használni.

Hogyan működik az Aloe Vera?

Az Aloe Vera azon dolgozik, hogy a betegségeket a lehető leggyorsabban megszüntesse a bőrön. Az Aloe Vera egyrészt hidratálja a bőrt, ami segít megelőzni a száraz foltok megjelenését. Ezenfelül ez a növény enyhíti a bőrpírt, megszünteti a száraz foltokat.


Hirdetés

Hozzászólások: