Gulyás Gergely karanténba került!

Hirdetés

Karanténba került Gulyás Gergely, miután részt vett egy eseményen, ahol egy fertőzött személy is jelen volt. Közben Magyarországon hatalmasat ugrott az egy nap alatt regisztrált fertőzöttek száma is.
Egy múlt hét szombati szabadtéri magánrendezvény egy résztvevőjének koronavírustesztje pozitív lett. A rendezvényen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt, ezért szerdától mindketten hatósági karanténban tartózkodnak – tájékoztatott közleményében a Miniszterelnökség.

Hirdetés

A Miniszterelnökséget vezető miniszteren szerdán elvégzett koronavírustesztjének eredménye negatív. A hatósági karantén megszüntetésére, a pénteki kormányülésen való részvételére és az azt követő Kormányinfó megtartására csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye esetén kerülhet sor.

A kormányzati koronavírus-tájékoztató oldal kiadta a csütörtöki, legfrissebb adatokat is a fertőzöttek napi számáról, egy már a százat közelíti, figyelmeztetnek a szabályok betartására. Részletek itt!


Hirdetés

Hozzászólások: