Gulácsi Péter a 25 milliós prémiumával egy SMA-s gyerek gyógyulásához járult hozzá

Hirdetés

“Óriási megtiszteltetés ért minket az elmúlt napokban, ugyanis átléptünk egy újabb hatalmas lélektani határt a Zolgensmáért zajló gyűjtésben! Nagyon örülünk ennek a hatalmas összefogásnak, ami Zsombiért létrejött. De a nagy öröm közepette kivételesen fontosnak tartottuk megemlíteni, hogy ezt a nagy harcot külföldön is követik, így figyelt fel Gulácsi Péter és családja is Zsombor történetére”

Hirdetés

Gulácsi Péter a labdarúgó válogatott kapusa a mai napon 25 millió forinttal segítette Zsombor gyógyulását, hogy miharabb elérjük a célt. Óriási összeg ez nekünk mind anyagilag mind érzelmileg”

– írják azon a Facebook-oldalon, ami az SMA-s Zsombor kezeléséért jött létre.

A kép alatt még hozzáteszik, hogy egy mezt is ajándékozott a kisfiúnak a válogatott kapus.

Gulácsi egyébként minden évben jótékony célokra fordítja a válogatottban kapott prémiumot. 2018-ban azt írta Facebook-oldalán:

“A válogatottban pályára lépni mindig hatalmas megtiszteltetés és felelősség. Gyerekkorom nagy álma vált valóra azzal, hogy a nemzeti csapatban szerepelhetek. Épp ezért úgy döntöttem – hogy másoknak is segíthessek – szeretném a válogatottban kapott prémiumomat felajánlani jótékony célokra. Minden félévben egy előre kiválasztott alapítványt fogok támogatni, a további részletekről hamarosan olvashattok. Remélem, hogy sikeres szerepléssel, minél több helyen tudunk segíteni!”

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: