Gazdagodj a Feng-shui segítségével – oszd meg ,és hamarosan gazdagság ér

Hirdetés

Gazdagodj a Feng-shui segítségével

Van, aki azt gondolja, próbáljuk meg, van, aki gyorsan tovább kattint, más pedig belekíváncsiskodik, hátha el tud lesni valami jó trükköt!

Miért?

Nagyon egyszerű. Az első embertípus eltemette az életét, nem képes nyitottan, kreatívan gondolkodni és fél minden változástól, hiszen neki biztosan nem sikerül. A második embertípushoz nem tud szólni, mert meg van győződve arról, hogy mindenki csak át akarja verni, és senki nem tehet érte semmit. Megint beleütközöm a rugalmatlan gondolkodásba, így nehéz bármit is tenni.

A harmadik embertípussal lehet együtt gondolkodni, hiszen fogékony az új gondolatvezetésre. Feltételezi, hogy személyre kell szabni a leírtakat, és képes azt kreatívan felhasználni saját érdekében. Tehát, kedves kíváncsi, nyitott, gondolkodó olvasó, kezdjük az elején.

Hirdetés

Miért is volt szükség erre a gondolatvezetésre?

A Feng – shui elsősorban életforma, és mint minden életforma, először a gondolatainkban teremtődik meg. Pénzt akarsz? Akkor, először is, el kell hinned, hogy lehet pénzed! Amíg ezt a dolgot nem beszéled meg önmagaddal, addig hiába is teszel bármit. A legtöbb ember nem meri elhinni, hogy jár neki, és megérdemli azt , hogy jobban élhessen. Persze emberek vagyunk, így a jobban élés kategóriája embertől függ. Van, akit a számlái kifizetése már a jólét érzetével tölti el, és van, akinek szükségesek az életében az éttermek, kozmetikumok, vadi új technikai felszerelések. Egyben egyeznek ezek az emberek: szeretnék fizikai szinten jól és biztonságban érezni magukat.

Tehát már tudod, jár neked a nyugalom, a biztonság. Léphetsz tovább. Nézz szét az otthonodban: van- e olyan tárgy, amely folyton anyagi gondjaidra emlékeztet? Biztosan van, hiszen mindannyian kapunk csekkeket, fizetési felszólításokat stb. Mit szoktál ezekkel tenni? Természetesen jól látható helyre kiteszed, nehogy elfelejtsd befizetni.
Helytelen!!!

Mit eredményez ez tudat alatt? – Úristen, miből fizetem ki; csak ki ne fussak a határidőből; szegény vagyok; kilátásom sincs arra, hogy vegyek magamnak valamit, hiszen soha nem érem utol magam a számlákkal stb. Ugye ismerősek ezek a gondolatok?

Teendő?

Tedd el a számlákat egy zárható helyre. Vegyél egy szép dobozt vagy üríts ki egy fiókot. Ha mindig azon jár az eszed, hogy miből fizetsz, nem jut idő a teendőiden gondolkodni. Megakadályoz a lehetőségeid megragadásában. Inkább írd be a határidőnaplódba a befizetési határidőt, nézd meg legalább egyszer egy héten, így biztosan be lesz fizetve a számlád.

Hirdetés

Mi az ami még a szegénység érzetét erősíti?

Régi, kidobásra ítélt bútorok, “egyszer jó lesz még valamire” cuccok. Ne sajnálj megválni tőlük, hiszen ha nem egyfolytában azt nézed, hogy “hű de ronda”, “utálok beleülni”, hanem azon gondolkodsz, “miből vegyek”, meg fog teremtődni a lehetőség.

Hogyan fog megteremtődni a lehetőség?

Itt lépnek be a képbe a jól elhelyezett Feng – shui eszközök. Erre írtak már egy csomó könyvet, tele ellentmondásos információkkal. Miért ilyen ellentmondásos ez az információhalmaz? Pontosan azért, mert a Feng – shui erősen személyre szabott. Azért kell egy szakértő, mert nem mindegy mit teszel, hova teszed, és mekkorát. Sablonokban lehet gondolkodni, tegyél elefántot, teknőst, buddhát, érmét, halat, stb…

Butaság, felejtsd el! Először is, tudnod kell, mit szeretnél. Hidd el, ez a legnehezebb. Más eszköz kell egy hosszú távú terv véghez viteléhez, mint gyors eredmény eléréséhez. Abban megegyezhetünk, hogy célszerű ezeket az eszközöket a gazdagság területére tenni. Na, ezt még a Feng – shui szakértők között is csak kevesen tudják. Ennek a területnek a meghatározása egy pontos tervrajz alapján, pontos mérések eredményeként határolható be. Ha egyszerűen a bejárattól balra eső sarok lenne, nem képezték volna évekig a kínaiak a Feng – shui szakértőiket. Ebben ugye egyetérthetünk?
Freespirit-tipp:

* Teknős: általános szerencse szimbólum. Bárhova teszed, szerencsét hoz, ha szereted.
* Elefánt: a hosszú távú elképzelések megvalósítását jelképezi.
* Hal: szintén általános szerencse szimbólum, de csak páratlan számban.
* Buddha: a hitet erősíti.
* Érme: na, itt kell nagyon vigyázni, csak a megfelelő, piros szalaggal átkötött, megfelelően csomózott érmék működnek jól, mely érméket megfelelő szimbólumokkal láttak el.

Próbálgassatok, ügyeskedjetek. Kívánok mindenkinek biztonságot, nyugalmat, jólétet!

Hirdetés

Hozzászólások: