Füves Gyuri bácsinak elege lett a vádaskodásokból: “Sokan kuruzslónak tartanak, ennek ellenére így mentettem meg a pici lány életét!

Hirdetés

Füves Gyuri bácsit sok orvos támadja ,hogy kuruzsló és gyógynövényei nem érnek semmit. Elég nyugodtan kezelte ezt a helyzetet, de talán most elege lett ebből, mert ismét konkrét tényekkel tud előállni:

“Én nem bántom az orvosokat és azokat az embereket sem, akik gyógyszereken élnek. Mindenkinek joga van eldönteni kihez fordul segítségért. Most viszont újra boldog vagyok, mert meggyógyítottam egy tündéri kicsi lányt. Epilepsziás rohamai voltak, melyeknél tudjuk, hogy pusztulnak az agysejtek.

Hirdetés

Emellett vérszegénységgel küszködött, oly annyira, hogy szinte minden nap elájult. Rengeteg gyógyszert írtak fel neki,aminek rengeteg a mellékhatása. Édesanyja hozzám fordult segítségért,mert bízott bennem. Olyan kúrát állítottam számára össze, melyet alkalmazván mára nincsenek rohamai, vérszegénysége megszűnt. Nem bántani akarok egyetlen orvost sem, de igenis hiszek a”Fűben-Fában orvosság elméletében. Lehetek “kuruzsló, de most úgy gondolom talán újra életet mentettem és hálát adok a Teremtőnek, amiért kezembe adta ezt az ajándékot, amiben teljes szívemmel hiszek és alkalmazom, amíg csak élek!” Ha Ön is úgy érzi Gyuri bácsi megérdemli az elismerést, úgy kérjük ne felejtse el megosztani!


Hirdetés

Hozzászólások: