Frontin, ami megöli az agyat és az emberi kapcsolatokat

Hirdetés

A frontin a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák.

Sajnos rengetegen nem megfelelő dózisban szedik.A szorongáscsökkentők és altatók sokszor az ember ellen fordulnak.

Ezek a szorongás, félelemérzet, pánikroham gyors tünetcsökkentésének és nem a megszüntetésének, meggyógyításának a gyógyszerei.
Nagyon sokan szedik ezeket a szereket a problémáik megoldása helyett, amit pszichoterápiáva és szociális segítséggel gyakran könnyen meg lehetne oldani.

A Frontin sajnos függőséget okoz, és egy idő után a szokott adag már nem is használ, egyre több kell belőle.
A benzodiazepinek szedése hosszútávon, napi rendszerességgel, nagy dózisban bizonyítottan hozzászokást, testi és lelki függőséget okoz.

Hirdetés

Ezen kívül megnövelik az otthoni (háztartási) balesetek miatti combnyaktörések, kórházi kezelést igénylő fejsérülések, koponyatörések, közlekedési balesetek számát is.

Igazi ördögi kör alakul ki ezek szedése során, mivel nem gyógyít, hanem egy újabb, másodlagos betegség, a benzodiazepin-függőség is sújtja a beteget!
Amikor, egy vagy több benzodiazepin adag, valami oknál fogva, hirtelen kimarad, akkor megvonási tünetek bontakoznak ki. Az emiatt kialakuló szenvedéstől gyorsan csak dózis-pótlással tudnak a betegek megszabadulni. Gyógyszerbevétel nélkül ugyanis az elvonási tünetek és panaszok napokig fokozódnak.
Ez után már az elvonási tünetektől való félelem miatt is beveszik a tablettákat.
A megvonási tünetektől való félelem sokszor olyan erős, hogy az akaratlan gyógyszerfüggők kezdik elhanyagolni családi és baráti kapcsolataikat, munkahelyi kötelességeiket

Forrás: www.hirmagazin.eu


Hirdetés

Hozzászólások: