Friss hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Hirdetés

Volt csapatfőnöke mesélt a súlyos síbalesetet szenvedett autóversenyzőről.

Jean Todt, a Nemzetközi Autósport Szövetség elnöke továbbra is nagyon jó barátságot ápol az expilótával. Rendszeresen látogatja és nemrég egy interjúban árulta el, hogyan viseli Schumacher a koronavírus okozta körülményeket – számolt be a Daily Mail.

Nagyon gyakran látom Michaelt, havonta egy-két alkalommal. A válaszom még mindig ugyanaz: harcol. Gondját viselik és jó helyen van. Neki és a családjának is csak azt kívánhatjuk, hogy javuljanak a dolgok.

Hirdetés

A volt csapatfőnök azt is megosztotta, hogy Schumacher követi fia, Mick karrierjét, aki jövőre akár már a Forma-1-be is bekerülhet. Ebből lehet következtetni, hogy a pilóta tudatánál van, ellentétben Erich Riederer idegsebész szeptemberi állításával, miszerint az autóversenyző vegetatív-állapotban van és kevés az esély arra, hogy valaha felépüljön.

Hirdetés

Todt azon kevesek közé tartozik, akik látogathatják az egykori versenyzőt, de a család kérésére szigorúan őrzik a magánszféráját.

A hétszeres világbajnok 2013-ban egy síelés következtében koponyasérülést szenvedett és kómába esett. Állapotáról nem, vagy csak alig tájékoztatják a nyilvánosságot, így csak sejteni lehet, hogy az autóversenyzőnek mennyire sikerült felépülnie a súlyos balesetből.

Forrás: hirado.hu


Hirdetés

Hozzászólások: